| Ebsghjs a întrebat:

^^. Spuneti-mi cea mai ciudata\paranormala intamplare a voastra. # funda pentru cel mai scarry #

Răspuns Câştigător
| Sunshine_9509 a răspuns:

Pai cand eram in camera cu sora mea si cu verisoara mea si sau auzit 3 ciocanituri la usa de la camera,si nu era nimeni, sau cand s-a deschis usa brusc, si nu era nimeni, si nu erau nici geamuri deschise (paranormale), scary am multe.

7 răspunsuri:
| Ebsghjs explică:

Intamplari reale* happy.

| MyShadow a răspuns:

Intr-o seara am visat o intamplare urata, nu vreau s adau detalii, pot sa spun era prea ingrozitor. Cand m-am trezit s-a intamplat. Nu mint. Poate inconstientul meu se astepta la acea veste, la acea ractie, ca asta este singura explicatie ce gasesc.

| eusicumine_4355 a răspuns:

Dormeam noaptea si ma trezesc cu o fetita in alb uitandu-se la mine(nu-i vedeam ochii) urlu de-mi sar plamanii din mine stau 1 minut fetita era tot acolo,apoi o disparut,vad draci alergand pe campii,obiecte cum se misca prin casa,usi deschizand-use,scrumiere cazand jos din mijlocul mesei, o pisica la geam la etajul 3, zgomote ciudate,aud strigandu-mi numele,porci zburand,cand dorm simt o briza ca o respiratie deasupra fruntii, batrane cu un batic negru pe cap cu voce foarte batrana si subtire si picioare de capra. Daca mai vrei pot sa-ti dau detalii amanuntite dar iti garantez ca ori o sa ma iei drept de nebun, ori nu o sa mai dormi noaptea

| MsGringer a răspuns (pentru eusicumine_4355):

Bai smm esti esti criminallaughing)
De unde le scoti ma nene?laughing
apropo sunt amuzante rau.

| eusicumine_4355 a răspuns (pentru MsGringer):

In tot sarcasmul ala se afla o picatura de adevar big grin

| Ebsghjs explică (pentru eusicumine_4355):

Picatura microscopica?! Poate.

| eusicumine_4355 a răspuns (pentru Ebsghjs):

Tot ce-i bun vine in pachete mici dragul meu watson (eu's sherlock)