| BlueGlasses a întrebat:

Buna tuturor. Stiti cumva de ce nu pot vedea caracterele japoneze de pe site-uri? Imi afiseaza niste patratele in locul lor.
Am incercat Mozila, Chrome si Opera dar am avut acelasi rezultat la toate.

Răspuns Câştigător
| simf a răspuns:

Mai incearca tot in mozila, in view, character encoding, more encodings, east asian, japanese.
daca nu merge nici asa, cred ca in windows regional options la 'languages' tab trebuie sa adaugi east asian languges pack, vezi ca-ti cere kitul de win.
la mine merge folosind doar prima varianata pe care ti-am dat-o.

4 răspunsuri:
| simf a răspuns:

La mozila in tools, option, content, default font, advanced, defaualt character encoding treci de pe western pe japanesse

| BlueGlasses explică (pentru simf):

Am incercat si acum imi apar tot patratele, singura diferenta fiind ca au niste cifre sau litere puse inauntrul lor.Cred ca am nevoie de un program care foloseste acele cifre ca un identificator pentru fiecare caracter si asfel mi le afiseaza.Stii ce ar trebui sa instalez? Tie ti le afiseaza bine? Cum ai facut? Doar setarea asta si gata? La mine nu merge.sad
Daca ai timp poate imi mai dai niste detalii.

| BlueGlasses explică (pentru simf):

Yey! Am reusit!
Nu a mers nici a doua varianta asa ca am instalat pachetul pentru limbi asiatice.
Nu-mi vine sa cred ca am reusit atat de repede sa rezolv aceasta problema
Iti multumesc mult pentru ajutorul acordat.

| simf a răspuns (pentru BlueGlasses):

Cu drag, BlueGlasses, ma bucur ca te-am putut ajuta.

| simf a răspuns (pentru BlueGlasses):

Mai incearca tot in mozila, in view, character encoding, more encodings, east asian, japanese.
daca nu merge nici asa, cred ca in windows regional options la 'languages' tab trebuie sa adaugi east asian languges pack, vezi ca-ti cere kitul de win.
la mine merge folosind doar prima varianata pe care ti-am dat-o.