anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor,
Sunt baiat si am descoperit o pasiune mai neobisnuita... Accea de make up.
O machiez pe mama uneori si ma uit la sute de tutoriale zilnic.Acum astept sa imi vina niste produse pentru machiaj(primer, paleta de contour, iluminator etc.)
Intrebarea mea este sa continui sa fac ceea ce imi place? Chiar daca profesia de make up este destinata femeilor mai mult decat a barbatilor?
Voi ce ati face in situatia mea?
Ps: nu am nevoie de raspunsuri : "Esti gay pentru. Ca machiezi", " "Doar fetele machiaza" etc.
Vreau cat mai multe sfaturi...
Precizez ca nu am prea multa sustinere din partea familiei(cu exceptia unei persoane)

Răspuns Câştigător
| Ara997 a răspuns:

Este ca si cum ai spune ca, cratita este numai pentru femei desi se stie ca cei mai buni bucatari sunt barbatii.
Incearca sa vezi ce cursuri poti sa faci in zona asta si daca iti place foarte mult poti deveni chiar renumit.( Am vazut niste coafuri sofisticate facute de un arab si am ramas masca ce talent avea omul ala).
Eu zic sa nu renunti si mai ales daca nu ai alta pregatire sa incerci sa te dezvolti in zona asta. Vei gasi clientela cu siguranta dar in orasele mai mari.
Ideea e sa faci cursuri, sa ai calificare pe urma sa lucrezi intr-un salon si pe urma sa-ti deschizi propria afacere.
Bafta multa!

4 răspunsuri:
| Betty12345678 a răspuns:

Nu asculta ce spun altii, daca faci ceea ce-ti place fa-o! Fii mai presus decat ei. Oricum e ceva ce se cauta si poti avea succes daca te pricepi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu te sfătuiesc să strângi bani pentru școala de make-up artist.
Până atunci ai putea să înveți singur câteva noțiuni și ce se mai face pe acolo.
Să machiezi fete nu e nimic ieșit din comun.

| PersonajFictiv a răspuns:

Pai,cine daca nu un barbat e cel care poate sa ofere o parere sincera si directa unei femei,legat de felul in care arata?
Daca iti place, e ceva absolut normal sa faci asta.
Mai da-i in pana mea pe restul, regrete sa nu ai tu cand o sa fii la o varsta gen "puteam sa excelez in asta, dar m-am luat dupa x si y si acum am un anumit succes dar sunt nefericit", etc.

| Bondarel99 a răspuns:

Uita-te la clipurile lui James Charles pe Youtube (daca nu le-ai vazut deja), e incredibil cum baiatul asta intr-un an a ajuns sa aiba aproape 5 milioane de abonati si cat de apreciat este. Si are numai 18 ani.