anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt clasa a 10 a si sunt f singura. Cand am intrat anul trecut la liceu, nu am apucat sa socializez mai cu nimeni deoarece am stat de la inceputul clasei a 9 a pana la sfarsit numai cu o fata care dupa m a lasat efectiv balta! Anul acesta si colega de banca m a abandonat, iar eu nu am niciodata cu cine sa stau si inca consider multa lume din clasa ca sunt niste necunoscuti...ce as mai putea face? Acum grupulete s au format si oricum nu prea as mai avea unde sa intru. Help,

Răspuns Câştigător
| Cristianne a răspuns:

Cred că veșnica problemă a adolescenței e frica de respingere și nebuniile astea care trec în timp. N-o lua ca pe o problemă pentru că de cele mai multe ori, nu e. N-ai nevoie de oamenii ăia, cel mai probabil n-o să-i mai vezi peste ceva timp și nici n-o să-ți amintești de ei. Gândește-te la liceu ca la o chestie prin care trebuie să treci doar ca să ajungi unde-ți dorești să ajungi de fapt, sau nuș, ca atunci când treci prin raionul cu chestii sportive ca să ajungi la ăla cu dulciuri.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In perioada asta cel mai bine e sa te ocupi de studii, scoala nu e loc de socializare cu lumea. Cine se baga pe felie nu iese bine de acolo - mergi sa iti formezi un viitor si viitorul nu se formeaza cu necunoscuti din clasa. Aia nu iti vor fi prieteni niciodata, bazeazate pe tine in viata lumea minte si te tradeaza pe la spate

| Violleta2022 a răspuns:

Ar cam fii vremea sa iesi din starea asta si sa te alaturi unui grup macar.
Daca te izolezi, colegii te vor considera vreo ciudata si toata viata se vor ferii de tine.
Incearca sa mai lasi din aroganta si sa sa cobori standardele, vorbind cu toata lumea, comunicand si apropiindu-te de oameni, ca vei ajunge un adult cu probleme.

| T0T a răspuns:

Stai singură, nu o să mori.

| OldSoul a răspuns:

Acea fata cu care ai stat in clasa a9-a o cunosteai din inainte sa ajungi la liceu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce prostii s-au spus! Draga mea, prieteniile din liceu sunt cele care rămân și după, asa e, e important sa găsești pe cineva cu care sa vorbești, sa stai în pauze. Încearcă în pauze sa te apropii de cei care rămân în clasa chiar dacă nu te baga în seama, măcar sa te uiți la ei pentru ca după un timp te vor baga în seama ai sa vezi. Încearcă sa fii mai vesela, mai săltăreata, razi, întreabă-i ce mai fac, o sa vezi ca după asta o sa te bage mai mult în seama pentru ca dacă stai în banca ta mereu serioasa, nu prea au tragere sa vina spre tine. Nu-ți pierde încrederea, e important sa ai măcar o persoana cu care sa socializezi și da, e important sa înveți dar asta nu înseamnă că și în pauze trebuie sa o faci. Take care!

| Xdreaper21 a răspuns:

Mi s-a intamplat (is a 12 a)
In clasa a 10 la fel pai ai putea sa gasesti pe o singura persoana cu care te simti mai bine si asa vei reusi sa iti mai faci prieteni

| GreenVoid a răspuns:

Baga te in seama.Incearca nu cred ca musca nici unul dintre ei.Stai linistita asa eram si eu asa sunt si altii, liceul se terminawinking