| aleexkdos90 a întrebat:

Bună tuturor! Sunt clasa a9a și vreau să mă transfer in a10a. Îmi puteți da mai multe detalii cum se procedează? se apropie vara și mă gândesc că în iulie-august se depun dosarele pentru transfer, media îmi va ieși peste 9, 50; trebuie să mă duc de acum la secretariatul liceului respectiv sau când voi afla media de final de an, îmi puteți spune tot ce știți în legătură cu asta, contează și numărul de locuri, sper sa fie

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Transferurile se pot face numai la inceput de an scolar, cu 1-2 saptamani inainte sa inceapa noul an scolar prin prenetarea la noul liceu a unei cereri d etransfer si a foii matricole de la liceul unde esti acum, dovedind ca ai toate mediile incheiate iar media generala egala sau mai mare ca a ultimului elev, d ela clasa unde doresti sa te transferi.

Daca profilul difera de ce ai acum, atunci se va stabili si la ce materii dai examenele de diferenta si cand sunt acele examene.
In final, directorul are ultimul cuvant, daca el considera ca are locuri disponibile in acea clasa, sau nu doreste sa supra-incarce clasa, putand sa-ti refuze transferul.

| sierra1 a răspuns:

" mă gândesc că în iulie-august se depun dosarele pentru transfer"

nu e așa. Intreb-o pe diră-ta pentru (alte) detalii