Buna!
Nu trebuie sa va intereseze parerea lor ei sunt cu problema lor voi nu ii bagati in seama. Ai putea cand sunt toti prietenii lor afara si sunteti si voi 2 bineinteles sa le spuneti ca sunteti din nou impreuna si sa-i intrebati care este problema lor si pe urma puteti sa le spuneti daca aveti ceva cu noi puteti sa va tineti parerile pentru voi pe noi 2 nu ne intereseaza asa ceva. Este cel mai simplu sa faci asa, deci hai go to the action.
Bafta si succes!
Pai, eu cred ca ar trebui sa discutati civilizat cu acei prieteni, sa-i intrebati care e problema lor si sa le explici ca tu nu ai nici o intentie pentru a-i desparti. daca as fi in locul prietenului tau, eu as rupe legatura cu acei "prieteni". parerea mea.
Am trecut si eu prin asta. Prietenul lui cel mai bun nu a stiut cum sa ma discrediteze in ochii iubitului meu de teama ca va ramane singur. Vreau sa iti spun ca iubitul meu a fost tare pe pozitie si de partea mea astfel ca orice incercare din partea prietenului sau a fost degeaba. Si acum suntem impreuna si suntem fericiti, iar prietenul nu are ce face decat sa accepte si sa inghita in sec.