Prea mult stress incearca sa te relaxezi stai intro zii calm. poate te roade ceva...
Trebuie sa cauti motivul din cauza careia esti iritat, stresat, nervos, trebuie sa te calmezi respiri adanc si sa spui ceea ce te nemultumeste intr-un mod cat mai pasnic, nu trebuie sa-ti pierzi calmul din cauza celor din jur, poate nu esti tu cel "stresat" poate ei sunt, intreaba-i, comunicale ceea ce te nemultumeste. Succes
Complicata situatie..si eu mai am momente.Dar asa cum zice si heattheheart totul are o explicatie,incearca sa vezi ce e de fapt ceea ce te nemultumeste; poate cei de acasa nu te inteleg,poate asa e firea ta. Orkm uncearca sa te calmezi, sa accepti pe cei din jurul tau, sa socializezi, sa te plimbi, intr-un cuvant sa te relaxezi
Este normal, esti la pubertate se intampla unele schimbari! O sa-ti treaca dupa un timp!
Dragul meu, cred ca te-a,, contaminat adolescenta,,.Ar fi impotriva firii sa le dai dreptate parintilor, sa fi de acord cu profesorii sau persoanele mai in varsta.Nu poti accepta lucrurilee gata facute, totul e gresit...Relaxeaza-te.Esti in perioada formarii propriei personalitati.Sa o iei in directia buna.Bafta!
Esti mult prea stresat, ai ceva ce te macina...incearca sa nu te mai gandesti, fi calm in orice situatie si poarta-te frumos cu ceilalti