Si eu am tot 12 ani si, la fel ca si tine, am doar 10 si 9. Eu tocmai am iesit dintr-o relatie pentru ca imi afecta rezultatele la scoala. Oricum, nu e rau sa incerci. Bafta!
De ce ar fi o probleme eu aveam prietena la 10 ani . Atata timp cat nu ajungeti la lucruri mai complicate ahmm tiar prinde bine
Nu, nu te afecteaza cu nimic dragostea. eu am 13 ani si am 8 luni de cand am prieten. E normal.Cam asta e varsta...
Nu conteaza varsta nici notele. insa daca nu stii ce sa faci te dai peste cap iar din cauza unui baiat nu poti avea aceleasi note daca faci totul pentru el acu, tu decizi
Nu e nimic rau daca ti-ai face prieten. Dragostea e un sentiment foarte frumos, dar si cand nu iti merge bine si suferi e foarte dureros, asa ca ai grija.Nu e bine sa ai prea mare incredere in nimeni. Oamenii sunt foarte rai, nici nu iti dai seama cat de rai.Sa revenim... e ok sa ai prieten chiar daca esti putin cam mica dar si eu la varsta ta ziceam ca am iubit, bine mai mult era prosteala nu relatie dar era frumos.Insa ai grija sa nu te implici prea mult ca nu o sa mai ai 9 si 10. O sa iti stea gandul la alte chestii. Te pup. ( Fundita?)
Daca vrei, poti avea de la ce varsta vrei, dar nu este bine sa ai un prieten de la varsta asta pentru ca relatia nu v-a rezista foarte mult si oricum toti se despart.eu am patit deja aceasta suferinta si am 13 ani :d.acum cum vrei tu, dar sa stii ca nu este bine atat de devreme.
Buna!
Da ar fi inregula sa ai un prieten dar ai mareeee grija ca el sa nu profite de tine si sa nu iti ceara ceva mai mult.
La note nu stiu ce sa zic, de obicei cum incepe o relatie esti foarte aeriana, euforica si pierzi notiunea timpului.
Eu am avut prieten de la 11 ani, si nu mi-a afectat cu nimic notele, pentru ca am stiut sa il fac sa lupte pentru mine, sa nu creada ca sunt in vant dupa el, chiar daca eram...Sunt cu el si acum:X. Oricum, iti dau cateva sfaturi:
1.Niciodata sa nu insisti prea mult.Adik daca vrea sa iasa sau sa faca ceva cu tine, bine, daca nu, la fel.
2.Sa nu accepti intotdeauna invitatiile lui foarte incantata. Le accepti, daca poti, dar sa nu ii dai impresia ca poate sa faca ce vrea din tine.
3. Dragostea e ceva foarte frumos si normal pentru adolescenti, asa ca traieste momentul.Bafta! pup:*
Asculta bine ce zice madalina. Fata aia s-a trezit la timp si a realizat ca nu le poti face pe amandoua la 12 ani, pentru ca esti inca mica si atentia e antrenata sa fie concentrata intr-o singura parte.Eu am avut primul prieten la 16 si nu am murit
Andrei67y5 întreabă: