Draga mea, intr-adevar, dupa cum incepi si tu sa-ti dai seama, este prea mare diferenta dintre voi si nu atat ca ani, ci mai degraba ca si conceptii. Avand 21 de ani, el se gandeste la cu totul alte lucruri decat tine si vede cu alti ochi o relatie de prietenie. La varsta lui el are anumite nevoi fiziologice pe care va vrea sa si le satisfaca, iar tu nu cred ca esti inca pregatita pentru asa ceva, mai ales ca exista riscul (pentru tine!) de a ramane insarcinata. Si iarasi spun ca nu cred ca-ti doresti sa fii mamica la 14 ani si nici sa ajungi pe masa ginecologului. Asa ca, sfatul meu prietenesc este sa-ti vezi de treaba in legatura cu acest baiat si sa-ti cauti un prieten de varsta ta sau chiar sa mai astepti vreun an, doi, sa ajungi la un liceu si apoi sa ai un prieten. Tu vei face cum vei crede de cuviinta, caci e viata ta, dar ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o hotarare. Cu sinceritate si prietenie!
Renunta! tipii de varsta lui vor sex iar tu esti de varsta cu mine si nu cred ca vrei sa-ti vinzi p***a pentru putina iubire, deci nu este o idee buna!
Mie una sincer mi se pare ca e cam mare pentru tine si baieti asa mari st perversi ai grija cu el nu prea e bine sa t joki cu focu
E diferenta destul de mare de varsta! el gandeste mult mai diferit decat tine, tu abia ai terminat scoala generala si ai abia buletin...cauta si tu unu mai mic fiindca esti un copil deocamdata las-o naibi de iubire si de calculator si iesi afara ca a venit vara...
Pai incerca sa ii sui baiatului acela ca este o diferenta de varsta intre voi si sa nu mai bata apropouri pana nu e prea tarziu si vei ajnge sa ai o relatie cu el. incearca sa te gandesti ca are o varsta si vrea sa ii satisfaci unele nevoi ...si asta ar fi rau pentru tine...
Verisoara mea are un prieten de 20 de ani si ea are 14 si stau de mult timp impreuna cam 4 ani...nu stiu care ar fi problema. Dar ar trebui sal cunosti mai bine mai intai...
Pai... ai grija. nu pune si u suflet mai intai incearca sal cunosi mai bine. am o veci de 14 ani si este cu unu de 22 dar sa siti ca ei chiar in unu la altu. si asa si e frum nu cont varsta daca e iubire. da ai grija...
anonim_4396 întreabă: