Salut!
In primul rand, nu pot sa nu ma intreb de ce o numesti rivala? E un termen foarte urat si cred ca nu ar trebui folosit intr-un asemenea context si nici de la o asemenea varsta, deoarece cred ca nu ai mai mult de 12 ani.
In al doilea rand, colega ta, probabil e putin mai rautacioasa cu tine sau nu numai, poate asa e caracterul sau. Cred cu siguranta ca si tu o privesti cu "ura"( nu stiu daca e indicat sa folosesc acest termen, pentru ca probabil e mult mai complex) sau hai sa-i spunem cu antipatie si ea iti raspunde cu aceeasi moneda, suparandu-te.
In al treilea rand, probabil ca si acel baiat te place si dupa cum spui si tu il placi pe el nu vad de ce nu ramaneti in aceeasi banca in care stati acum, crede-ma ca e mult mai interesant sa ii arunci biletele peste banci...pe care sa le vada, de ce nu, si colega ta.
Nu stiu daca mama ta si mama baiatului o cunosc pe fata, probabil o cunosc mai mult din ceea ce le-ai povestit tu despre ea si e imposibil sa isi faca o parere buna despre ea din moment ce tie ti-e antipatica.
In final, incearca sa te intelegi mai bine cu fata respectiva, sa va vorbiti ...insa pentru ca si ea sa vorbeasca cu tine frumos.trebuie sa incetezi a o mai numi rivala.
Mult succes!
Povestea asta seamana cu o telenovela, fara suparare, dupa felul cum o prezinti.