| AndreeaaicirtaP a întrebat:

Bună tuturor! Va fi un mesaj destul de lung, urmat de mii de intrebări ce se rezumă totuşi la una singură.
Sunt sau am fost intr-o relație cu un student in primul an la facultatea de Litere. Primele luni au fost frumoase,bineînțeles, până când a urmat perioada sesiunilor. Am sesizat o oarecare indepărtare, vorbeam mai rar şi mai sec.Mi-a spus că e stresat şi că invață mult, aceasta fiind presupusa cauză. A continuat aşa o vreme până am cedat şi am spus tot ce am simțit.S-a supărat foarte tare pe mine şi a propus o pauză, ce a durat aproape 3 luni.
După ce aceste luni au trecut,mi-a scris şi, in relația noastră de "prieteni",a incercat să includă iar elemente ce le discutam in trecut,noi fiind un cuplu. La un moment dat le-am acceptat,ne-am şi văzut,oficial eram intr-o relație. A urmat şi intrebarea:,, Continuăm de unde am rămas?" Răspunsul nu a fost pe măsura aşteptărilor, fiind vacanță şi timp liber şi la ocupat cu lucrul.a spus că nu va avea suficient timp şi că mai bine continuăm după această vară..Chiar nu mai ințeleg nimic, ce să cred? O dată e ok, o dată nu, dar imi spune că mă iubeşte. PS: E la fel de distant, poate cu mici schimbări de bine.
Aş avea nevoie de păreeri, vă rog, chiar sunt in aer. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Retine urmatoarele cuvinte: "Scuze se vor gasi mereu"
Astea cuvinte sunt valabile mereu si nu doar in situatia aceasta.

E mai usor sa bagi o scuza, decat sa lupti.

Eu spun ca aceasta "pauza" e egala cu despartirea, si nu doar in relatia ta, ci in toate relatiile, daca intervine o pauza, e o despartire, numita altfe, un fel de amagire.
Cel mai adesea cand intrevine o pauza, cel care o accepta se transforma in rezerva.

Eu nu as accepta termenul de pauza, fie continuam, fie ne oprim. alta cale de mijloc nu exista.

Aceasta pauza cel mai adesea e un prilej sa cunosti noi persoane, daca nu intalnesti nimic pe gustul tau te intorci la fostul partener (rezerva, cum ziceam).

Asta e doar parerea mea.

| AndreeaaicirtaP explică (pentru OldSoul):

Iți mulțumesc, mă voi gândi mai bine la asta happy

1 răspuns: