| simo90 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati! Eu am microsoft word 2007, iar power point se deschide cu el, e super pentru ca are mult mai multe chestii, insa spuneti-mi si mie cum sa fac, pentru ca atunci cand dau la "design" si aleg de acolo un fond, nu stiu cum sa fac sa selectez sa imi apara doar pe pagina repsectiva, iar pe celorlalte sa le pot schimba fundalul, pentru ca acum imi apar toate la fel. Va rog mult! Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| mada12 a răspuns:

Pai, si eu folosesc acelasi program, si din cate stiu nu poti face.Eu a trebuit sa fac un power point si am colorat fiecare pagina in alta culoare dar e greu de explicat cumlaughing daca doresti sa iti fac fundalul, il fac dar imi zici pe fiecare pagina ce design vrei, si dupa aceea ti-l trimit pe mess.
P. S id meu - piticutza96@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai click dreapta pe unul dintre diapozitive, și alegi "format fundal" - alegi secțiunea umplere sau secțiunea imagine, după care alegi: umplere solidă, umplere gradient sau umplere cu imagine sau textură, selectezi culoarea, fundalul, tot ce vrei, după care click OK.
Baftă! happy

| CosteaVlad a răspuns:

Dai click dreapta pe unul dintre diapozitive, și alegi "format fundal" - alegi secțiunea umplere sau secțiunea imagine, după care alegi: umplere solidă, umplere gradient sau umplere cu imagine sau textură, selectezi culoarea, fundalul, tot ce vrei, după care click OK.
Baftă! happy

| CosteaVlad a răspuns:

Acel răspuns anonim este tot al meu, nu l-am luat cu copy-paste, nu înțeleg de ce l-a băgat de 2 ori... Face figuri site-ul. sad

| cracks54 a răspuns:

M,at