Fericiti ne face, dopamina serotonina si endorfina, iar tristi ne face lipsa lor ))))
Viata este foarte frumoasa, doar ca unele persoane in loc sa se bucure lucrurile bune de care au avut parte intr-o zi prefera sa se planga de cele rele. [ex. lucruri placute: o persoana draga iti spune ca iti sta binele cu hainele de astazi, un necunoscut iti zambeste, o veche cunstiinta cu care nu ai mai pastrat legatura te suna, lumea este amabila cu tine, si sunt si lucruri materiale, desigur, daca gaseste 1 leu pe jos, sau primeste o mica atentie de la un vechi amic/amica, orice de la o floare la un ceas D&G. si lucruri mai putin placute, dar peste care putem incerca sa trecem mai usor: primesti o factura mai mare decat te asteptai la gaz sau la curent, cineva te insulta, iti pierzi rujul/surubelnita norocasa, etc...] Ne putem bucura de orice. Si este adevarat ca, cu totii avem si zile mai proaste, dar putem sa mi le infrumusetam singuri, zambind.
Uite un mooto care imi place:"Nu-ti visa viata, traieste-ti visul" [l-am vazut scris pe o spalatorie auto anul trecut]dar imi da incredere in mine, ma ajuta sa-mi ating scopurile si sa cred in visele mele de fiecare data.
Doar scriind textu m-am binedispus si mi-a revenit zambetul pe beze.
Viata este asa acum ne-o facem noi.
Trist nu cred ca am fost vrodata fericit tot timpul mai ales de cand a aparut fetita mea Raysa ea imi da pofta de viata de ras joaca etc.Si sotia la fel ma incarca cu energie cu iubire vorbe dulci :X Asa ca iti recomand o familie si copii cat mai multi app stiu ca merit funta da nu o vreau )
anonim_4396 întreabă: