| andrei121234518 a întrebat:

Buna tuturor, vin cu urmaroarea problema laughing Recent am observat ca din ce in ce mai multa lume imi spune ca sunt rimelat sau ca ma dau cu creionul etc lucru ce este complet fals nu folosesc niciun fard sau chestie din asta. Problema este ca inteleg de ce imi zic asa, este pentru ca am genele de sub ochi destul de lungi si foarte negre. Stiu ca la alti baieti nici nu exista nimic sub ochi si unele fete chiar au problema asta si si-ar dori sa aiba. Eu in schimb le am foarte foarte negre si multe fire de par in zona de sub ochi. Fetele imi zic ca am ochi frumosi gene frumoase etc dar totusi simt ca nu ma avantajeaza chestia asta. Exista vreo posibilitate de le scoate, scurta, rade sau orice crema sau habar nu am ca sa scap de ele macar temporar sa vad cum este. As dori sa tin problema pentru mine si nu as vrea sa merg la salon sa ma fac de ras pe acolo cu asemenea cerintalaughing

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu frate ce sa zic, la salon ar fi fost cel mai indicat deoarece acolo stiau ce procedura sa-ti aplice.

Eu iti recomand totusi sa mergi la salon.
Daca se vor amuza din cauza asta, tu raspunde-le intr-o maniera amuzanta tongue

| Trixt3r a răspuns:

Nu trebuie sa te intereseze ce spune lumea, nici daca ai maturi la ochi. Own it.

| andrei121234518 explică:

Fratilor nu ma duc la salon ca si baiat sa scap de gene este penibil. E ca si cum ai merge la spital ca si baiat sa ti pui silicoane

| oglindasultanului a răspuns:

Deoarece gasesc asta la "Adolescenti" consider ca esti doar un copil care exagereaza si iti dau sfatul sa le lasi asa cum sunt, te obisnuiesti tu.