| Chérrrie a întrebat:

Buna tuturor :)
Voi ati vazut asta : http://www.realitatea.net/......67063.html
Mi se pare strigator la cer. sper ca fata sa fie pedepsita.
Voi ce credeti?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O duceam direct la scoala de corectie sa o scuipe alte nesimtite si sa ii smotruiasca fata aia de japita care o are. Nu va scapa deloc oricum.

| luiza a răspuns:

Mi se pare cu adevarat strigator la cer si sper din tot sufletul sa fie aspru pedepsita!

| Alllllexandra a răspuns:

Looool.eu acum am vazut prima data video'ul.deci cum poate sa existe asa cevaaa:o da si aia care era batuta era cam fraiera, n'avea pic de demnitate. pfff :@ eu in locul ei stergeam pe jos cu aia.

| CannbalCorpse a răspuns:

Exista si o pagina pe Facebook legata de problema aceasta happy pagina se numeste "Impotriva tarfei "copanika" care a agresat o fata nevinovata" care o vor pe "copanika" la inchisoare pagina a fost creata ieri si a strans apropae 2000 de like-uri.
Si eu sper ca fata sa fie pedepsita.

| mgtow a răspuns (pentru CannbalCorpse):

Nu cred ca se rezolva prin facebook aceasta problema, doar daca ne ducem intr-un grup sa o luam pe sus si sa o facem tandari. Apoi noi intram la puscarie, anyway cand o vad in trecere o bag in remorca si ii dau drumul intr-o tiganie sa vada ce e viata dura.

| Chérrrie explică (pentru mgtow):

Totusi, sper ca autoritatile sa faca ceva. Nu pot sa cred ca exista asa fete in tara asta. straight face
Panarame fara viitor.

| mgtow a răspuns (pentru Chérrrie):

Sa ma suni cand trec in cursa prin Braila o bagam in camion si ii dau drumul intr-o tiganie sau la un cioban sa ii arate educatia cu ce are intre picioare si fara mancare aia merita.

| Chérrrie explică (pentru mgtow):

Nu stau in Braila, din pacate. laughing Ce merita fata asta..asa distrusa, nu am mai vazut.