| Ana670maria a întrebat:

Buna tuturor! Voi pune direct intrebarea care chiar mă macină de ceva timp si, ulterior, am aflat ca nu doar pe minelaughing Los Angeles sau New York? Adica pe mine ma preocupa mai mult sa aflu care dintre acestea au cele mai bine platite job-uri, dar si locuinte (apartemente sau chirii) cat de cat cu niste bani pe care sa ii poti plati. Daca stiti informatii legate de acestea, va rog sa mi le impartasiti ca sa nu mor si eu proastahappy

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

New York-ul este de departe mult mai bun pentru joburi si facut bani, daca esti un profesionsit foarte bun, ca acolo concurenta este accerba!

Los Angeles nu are prea multe locuri de munca, doar cazinouri si parcuri de distractii, unde cheltuii banii pe acre-i faci in alt colt de tara sau lume, dar nu in LA.

1 răspuns:
| haileewatson a răspuns:

Sunt locuri complet diferite din punct de vedere al stilului de viata, mentalitatii oamenilor, natura, etc.

Amandoua sunt printre cele mai scumpe orase din SUA, amandoua au domenii si locuri de munca bine platite, dar si un trai scump de viata. Poti intra pe Zillow.com, Trulia.com sa iti faci o idee cat costa casele.

L.A-ul atrage genul de oameni care lucreaza in entertainment, artistii, creativii, cei pasionati de sport si nutritie, iar NYC atrage oamenii orientati spre business, fashion, arta etc.

Ce anume vrei sa stii mai exact?