| Mihai2397 a întrebat:

Buna tuturor, vreau sa cer niste sfaturi, deoarece de curand tot ma gandesc sa ma sinucid.Stiu ..stiu ca nu este cea mai buna decizie,stiu ca viata este atat de pretioasa si nu trebuie nici macar sa ne gandim sa dam cu piciorul in ea, dar nu cred ca mai am speranta. Sa va zic si motivele!
In primul and e vorbe de notele de la liceu, sunt de curand foarte mici si ma stradui cat de mult pot dar tot nu reusesc si anul viitor dau bacu' pe care 100% nu o sa il trec.In al doilea rand am fost diagnosticat cu gonartroza avansata si va trebuii sa imi pun proteza la genunchi.....LA 17 ANI, si sa las sportul care ma mai facea fericit in viata asta, Kick Boxing.Sunt terminat,am cazut in depresie...din cauza depresiei nu am mai iesit din casa si ca rezultat prietenii mei care si ei erau prieteni pe interes m-au lasat balta,toti.
Deci avand in vedere ce am spus mai sus,iertati-ma de exprimare dar viata mea pana acum este si va fi in continuare probabil de rahat.
Ce alt motiv de a mai respira aer destinat persoanelor care au niste lucruri de facut in viata,si obiective de atins, cu un potential mare mai am? Ce motiv mai am sa mai traiesc? Eu nu cred ca mai am unul. Multumesc pentru ca ati citit tot ce am avut de spus si imi pare rau pentru ca v-ati pierdut timpul cu mine, o zi buna!

Răspuns Câştigător
| 94Lucifer94 a răspuns:

Păi stai liniștit, poate oricum vine un război sau poate o Apocalipsă ceva, măcar murim toți odată. La fel și eu am încercat să mă sinucid acum 2 ani din cauza unei fete. Bine că aveam planuri mari, dar fata asta m-a dat peste cap. Pur și simplu am cedat psihic, am zis gata, acu e acu. Aveam 20 de pastile în mână la miez de noapte, câteva somnifere restul de inimă, le-am înghițit pe toate. După o oră și ceva nici nu mai aveam culoare... nu mai zic că inima abia mai bătea. M-am pus frumos în pat, așteptam să nu mă mai trezesc. A naibii că m-am trezit a 2-a zi și nu mai aveam nimic. Bine că oricum am avut depresie un an și ceva. Dar după aia am zis că dacă tot nu mai are rost, măcar să nu mă mai zbat atât, ce o fi o fi. Când ne vine momentul toți murim. Dar viața așa grea, cu bune cu rele (mai mult rele uneori), nu zic că merită trăită... Dar merităm noi să luptăm măcar pentru un singur vis. Dacă mori nu mai poți face nimic să știi.

2 răspunsuri:
| Alexandr1457Antonia a răspuns:

Hei știu cum ești și eu sunt bolnava medici nu mi au dat speranța, dar sa ști că și eu am vrut să mă sinucid dar m-am gândit la părinții mei la rudele mele... Și sunt sigură că vei găsi o persoană, care sa te iubească cu bune și rele ști. Și eu am renunțat la ce iubesc sa fac sa dansez dar am găsit altceva. Acum pictez și sunt ff fericita lupt in continuare cu boala mea sper la o sansa. Știu e greu dar nu uita că Dumnezeu are grija de noi toți. Eu anul asta am trecut prin multe... Bunica mea a murit o iubeam ff mult, mama mea a avut un accident dar trăiește și multe altele prietenul meu ma lăsat când, a fost mai greu. Și după toate astea am luptat cu viața mea și sa ști că eu cred că tu vei avea un vitor, foarte bun ști oamenii care trec prin multe sunt cei puși la încercare de Dumnezeu și când vei trece peste vei fi foarte fericit sa ști că eu am Am luptat și acum sunt mult mai bine îți doresc mult succes și un sfat nu distruge o viața de la Dumnezeu, știu e ff greu dar vei reuși sunt sigură ai încredere în tine și în Dumnezeu. Iar despre note vei trece sunt sigură doar trebuie sa înveti

| NameInUse a răspuns:

Apuca-te din nou de un sport, nu lasa. Te ajuta sa-ti revii. Cauta pe net alte sporturi si adapteaza-le la conditia ta. Mobilizeaza-te! Doar asa invingi depresia, daca te mobilizezi sa faci ceva. Nu vine niciun salvator, tu trebuie sa faci o schimbare.