| LOVE_7009 a întrebat:

Buna tuturor... vreau sa ma ajutati si pe mine cu parera voastra in legatura cu urmatoarea intrebare sad

Sunt eleva in clasa a 11-a si pe parcursul semestrului 2 am acumulat 74 de absente nemotivate, diriginata mi-a spus ca sunt in situatie de exmatriculare, le-am spus parintilor si binenteles ca a iesit scandalul bine meritat, am o scutire pe toata luna mai, dar absenete sunt si inainte!

Mentionez ca am o diriginata cu care nu se poate ajunge la nici o intelegere...sad

Ce ar trebui sa fac in situatia asta?
dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| caposul a răspuns:

Depinde foarte mult de diriginta de profesori si directoare mai ales, dar nu trebuie sa iti faci mari griji, pentru directoare e multa bataie de cap + ca nu are interes sa te exmatriculeze din cauza ca da prost la fatada scoli.personal eu am avut cam jur de 80-90 de abs. cam in fiecare semestru din liceu si un prieten mergea cam 1 data pe saptamana la liceu in clasa 13 si a avut media la purtare 8 sau 9 parca. daca crezi ca e problema majora vorbeste cu un profesor(chiar daca iti zice sa vb cu diriga insista pana cedeaza careva ) sa iti dea toate absentele si te duci la medicul de familie sa iti dea vreo 2-3 scutiri pe perioande mai mari, si mai ai drepul parca la 2 scutiri/semestru de la parinti pe motive medicale ori probleme personale, de familie(nu trebuie sa mentionezi problema) cu semnatura unuia din parinti.in rest stai chill si ia bacul nu ca minewinking

0 răspunsuri: