anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tututor! Sa o luam de la inceput. Mie imi place foarte mult sportul si fac in fiecare seara un set de exercitii, cate o grupa musculara pe seara mai exact. Inainte de a face acasa am facut cateva luni de sala cu instructor pentru a invata executarea corecta a acestora. Si de 2 sau 3 ori pe saptamana mai fac catwe un antrenament de 1 ora de box. Pana aici toate super. Problema e ca in clasa 7 am fost gasit cu miopie,-1 mai exact. Pe 21. 03. 2012 m-am dus la controlul anulal si am fost gasit cu -2, 75. Intrebarea e daca am voie sa fac sport? Mama a vorbit cu un profesor de biologie care are -10 si i-a spus ca nu prea am voie dar mie asistenta de la oftalmologie mi-a spus ca nu am de ce sa nu am voie. Am 17 ani, 1. 76m si 69 kg. Daca mai aveti nevoie de informatii va rog sa mi le cereti. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| ErickEmil a răspuns:

100% ai voie sa faci sportlaughing chiar si orb ai voie frate. nu te panica! Fa ce sport vrei cand vrei aceasta defectiune de vedere nu te va deranja cu nimic. doar sa nu joci darts fara ochelarilaughing bafta si sper ca te-am ajutat!