Buna, esti intr-o situatie dificila, intr-adevar. Tot ce pot sa te afatuiesc este sa vorbesti deschis cu mama ta. Stati intr-o seara amandoi de vorba si ia-o incet. Pune-i intrebari ocolitoare si dupa mai multe raspunsuri vei stii ce simte. Intreab-o ceva gen "Cum te simti ca am venit in sfarsit acasa? Te bucuri sa ma vezi aici? Cum o mai duci, ce faci toata ziua? Ai mai intalnit pe cineva? Ti-ai facut noi cunostinte, esti fericita?" si incepe sa-i poveatesti
Mici lucruri pe care leai trait in Italia, ceva gen "uite am intalnit intr-o zi o persoana" sau "am vazut un loc extraordinar si vreau sa-ti povestesc despre el" Micile lucruri ce ni se intampla tuturpr zilnic, si care ne fac ceea ce suntem. Da-i incredere, povestindu-i aceste lucruri, si astfel ai ea se va deachide. Daca nu, treci direct la subiect, pe calea dura: "mama, am auzit ca vorbeai la telefon si ziceai niste lucruri deapre venirea mea aici."
Pastreaza TOTUL pe un ton calduros, bland, in care sa-i arati ca tii la ea si ca ii esti alaturi indiferent de ce s-a intamplat in trecut.
Incearca sa vb cu ea. si nici o mama nu isi doreste copilul departe... a suferit mult cand ai plk primadata cu sg
Intoarce-te la scoala, asta o va bucura foarte mult pe mama ta. Intereseaza-te de treburile gospodaresti, ajuta cat de mult poti.
1.intoarecte la scoala
2. vorbeste cat mai mult si cat mai deschis cu ea
3. ajut-o cum sti tu mai bine