| Tabii. a întrebat:

Tzinand cont ca maine este Revelionul stiu ca se spune ca trebuie sa iti pui o dorinta sau 3 si am auzit la TV ca daca iti pui mai multe nu se indeplineste niciuna deoarece trebuie sa iti pui decat 1 si in revista spunea Ioana Ghinghina ca isi va pune 3 dorintelaughingdeci? cate trebuie?laughing

7 răspunsuri:
| Tabii. explică:

Gata Tepeslaughing

| muffin94 a răspuns:

Eu sunt de acord cu lory1995 dar daca chiar iti doresti un lucru foarte mult poate ai noroc si ti se indeplineste mai sti?

| candy_5543 a răspuns:

Dorintele ti le poti pune oricand, ele se indeplinesc sau nu, Dumnezeu daca crede ca este necesar ti le indeplineste si in timpul anului, trebuie doar sa crezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretule? cine face minunile astea si indeplineste dorintele? as vrea sa vorbesc direct cu el.sau ea. vreau sa iau vreo trei examene fara sa invat nimic, si sa-mi cada din cer un teanc de bani.si un car de sanatate.atat.te rog ajuta-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Poti sa-ti pui cate dorinte vrei, oricum nu cred ca se vor indeplini. Sunt doar mituri.
Un an nou fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretule sa stii ca eu imi planific cate ceva major pentru urmatorul an si de regula fac tot posibilul sa indeplinesc ce mi-am propus.pana acum am reusit mai mult decat mi-am propus si am reusit, cu munca mea si cu ajutorul lui Dumnezeu. fiindca il iau ca ajutor de cate ori ies pe usa.si e un ajutor de nadejde.deci as puteapune ca da se indeplinesc respectivele dorinte daca faci si tu ceva in acest sens, si nu astepti para malaiata, in gura lui natafleata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi eu nu cred in asa ceva...imi puneam si eu o dorinta cand suflam in lumanariile de la torthee hee., si nici acum nu s-a implinit. D