Arata-i ca si tu poti fi altfel.nu mai fi atat de ingaduitoare cu ea.nu o mai baga in seama cateva zile.mai ales daca va cunoasteti de mult timp...o sa regrete ca s-a purtat asa. daca te intreaba ce ai, explica-i.nu trebuie sa existe secrete intr-o prietenie.o sa inteleaga daca e o prietena buna si o sa fie mult mai bine.succes.
Stii care-i problema? Nu te supara dar ea se foloseste de tine. te tine ca o coada...am trecut si eu prin asa ceva, cel mai bine e sa-i spui in fata ca nu mai esti prietena unei vipere care se foloseste de altii. crede-ma acum 1 luna am avut aceeasi situatie. Deci bafta!
Incearaca sa eviti conflictul si sa-i explici inainte de a incepe un joc, ca nu te joci cu ea daca se comporta astfel sau pur si simplu lasa de latine in favoarea ei doar ca sa nu va certati! succes
Mihaela : sa stii ca nu e asa pentru ca eu cred ca s-a schimbat datorita faptului ca la scoala unde am fost noi impreune in clasele 1-4 si eu am plecat de acolo intr-a cincea a ramas cam fara prieteni si se poarta asa cu toata lumea cam si cu mama ei asa ca... oricum mersi pentru idee
anonim_4396 întreabă: