| AleWhatever a întrebat:

Uite ce m-i s-a intamplat astazi la scoala. Era pauza si diriginta m-a trimis in cancelarie sa-i aduc telefonul. La etajul unu sunt clasele 8 si 4. S-au schimbat din cauza claselor 0. Ma rog si trec pe acolo si incep doi baietii din clasa a opta sa ma faca balena si chestii de genu pana aproape de cancelarie.M-am simtit foarte prost, sunt numai cu 2 ani mai mica si nu pot spune ca sunt grasa.Nu sunt nici model, dar nu ma poti compara cu o balena in nici un caz.Stiu ca baietii mai mari au tendinta de asi bate joc de cei mai mici dar m-i s-a parut chiar de prost gust si de atunci tot la asta ma gandesc. Nu stiti cum as putea sa fiu mai increzatoare in legatura cu chestiile astea? Sau daca se mai intampla sa le dau vreo replica. Eu am destule dar cateodata ma blochez. O.O Ma rog, mersi anticipaat :*

1 răspuns:
| RamonaGabriela13 a răspuns:

E cea mai mare prostie sa le dai replici pentru ca daca ei vad ca tu le dai atentie si te stresezi din cauza asta o sa continuie sa te jigneasca. Parerea mea este sa ii lasi sa vorbeasca singuri. succes! happy

Întrebări similare