anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna uite problema mea am fost aleasa sa joc intr-o piesa deteatru in septembrie mai exact in piesa 'Caseta Colombinei' si mi frica sa nu o dau in bara

cel care ma ales sa joc a mai facut multe piese inainte si chiar acum am vazut niste poze de la o repetitie pentru piesa asta cu alti tineri doar ca ei erau mari si au terminat liceul nu mi de alta dar mi frica sa nu dezamagesc sau mai stiu eu ce apropo eu joc rolul Colombinei!

4 răspunsuri:
| MyFirstLove a răspuns:

Ce fain. Felicitariii! De ce esti asa? gandeste-te ca o sa fie bine si asa o sa fie happy fi optimista o sa fie bine o sa iasa cum vrei tu gandeste pozitiv. Succes love struck

| GeoloveTwilight a răspuns:

Hey! si eu joc teatru happy am jucat in 2 piese si de fiecare data mi-a fost foarte frica! crede-ma daca iti inveti replicile si te concentrezi, daca esti serioasa si iti place ce faci(sau pur si simplu nu vrei sa dezamagesti) totul va fi perfect!happy succes! unde joci?happy

| GeoloveTwilight a răspuns:

Daca ai rolul colombinei inseamna ca e rolul principal sau cel putin unul mare. si daca cel care ti-a incredintat rolul a avut incredere sa iti dea acest rol, si tu trebuie sa il joci cu la fel de multa incredere!:* cel mai important(ceea ce am invatat si eu) este ca voi sunteti o echipa. ei vor intelege daca tu gresesti sau tu vei intelege daca ei gresec. trebuie sa va ajutati unii pe altii si sa aveti incredere unul in altul. si o sa fie binehappy

| vero_6619 a răspuns:

Deci sa inteleg ca tu vii intr-o trupa deja formata? Poate ca asta este temerea ta, si nu temerea legata de text. Daca privesti totul cu relaxare, daca te joci pur si simplu cu inocenta, atunci ai cheia piesei si a personajului. Apropo, de unde esti si unde veti juca piesa?