| IubesteEa a întrebat:

Buna un baiat care il placeam acum il urasc asa deci el tot zice ca sunt rea 1.adica cum rea? ca nu ii place temperamentul meu 2. ce e ala? 3.si cum pot sa mi-l schimb inainte eram o fata buna nu injuram, eram buna la suflet cu tot cum pot sa ma schimb nu pentru el ci pentru >mine/? asa si eu i-am zis ca a fost o eroare pentru mine si el a zis ca si eu pentru el de ce mi-a intors vorba? si mi-a zis ca nu il intereseaza de mine etc el m-a placut si de fiecare data cand zicea ca nu ma mai place afara cand iesea se tot uita la mine zambea ma urmarea cu privirea si l-am intrebat intr-o zi si a zis ca ma place..si atat. si dupa am facut mai demult o poezie si a zis el ca asa crede el ca se va termina povestea noastra:nu am cuvinte ce sa zic, ce vrei mai mult de atat te iubesc si punct 4. ce a vrut sa spuna? l-am intrebat daca ma iubeste a zis ca nu asa si o fata mi-a zis ca baietii zic ca nu il intereseaza ca sa nu arate ca sunt slabi cand de fapt ii intereseaza adica el zicea ca nu il intereseaza de mine etc si cand scriam la status de la mess pentru el la interesat i-am zis ca ma doare de el si a zis da sigur.5.de ce il intereseaza daca zice ca nu? dau funda la cel mai bun raspuns va rog fara mistouri dau funda si la cel\cea care a raspuns la toate intrebarile pe rand 1, 2 va rog am nevoie de ajutor!
dau funda!

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,parerea mea este ca baiatului respectiv inca ii mai place de tine doar ca nu stie sa arate acest lucru, nu are curaj sa ti-o spuna.De obicei,baietilor le place sa tachineze fetele,de exemplu,daca el ti-a spus ca esti rea,asta nu inseamna neaparat ca esti[a fi rau inseamna sa faci lucruri rele,gen sa bati copii pe la scoala,sa iti barfesti colegii,colegele, sa razi de copii care provin din familii sarace etc] insa, nu pot nici sa iti spun ca a injura este un lucru bun, asa cum ai spus tu, la inceput nu injurai insa acum te-ai schimbat.Eu zic sa nu mai injuri, toti baietii vor fugi de tine si, pe langa asta, le vei da celor din jurul tau o impresie proasta despre tine.Cat despre temperamentul tau[se subintelege ca fiind comportamentul tau,personalitatea ta],incearca sa nu fii egoista, cand ai ceva da-le si celorlalti, tie ti se pare frumos ca o fata sa injure? Mie nu, deci incearca sa te schimbi, dar mai intai fa-o pentru tine iar apoi pentru ceilalti.Vei vedea apoi cum vei fi privita altfel fata de cei din jurul tau, vei putea avea mai multi prieteni etc.Cat despre baiatul respectiv, lasa-l in pace, nu ii acorda foarte multa atentie. Daca te place, va incerca prin orice mod posibil ca si tu sa il placi.Nu fi suparata cand el te tachineaza si nu-i arata ca si cum te-ar fi deranjat ceea ce ti-a spus el.Asta este atitudinea pe care trebuie sa o aiba o fata.Bye!

1 răspuns:
| IndieBird a răspuns:

Pentru numele lui Dumnezeu, invata mai intai sa scrii corect si apoi iti poti face timp si pentru dragoste!