Eh, iulya, asa sunt baietii.
Ca sa se bage in seama, sau sa se faca mai atragatori spun glume. Glume, care nou, fetelor ni se par aiurea. Dar lor li se par amuzante.
Eu cred ca face glume proaste, deoarece unora baieti le place sa -si supere prietena. Dar imediat vin la dansa si le spun tot felul de cuvinte frumoase. Poate lor li se pare ca nu au destula atentie, iar ca sa aiba un moment plin de... iubire, fac asta.
Acum, nu stiu, depinde si te baiatul care te place. De ce nu iesiti impreuna la un suc, la o prajitura? Puteti invita si alti prieteni de-ai vostri.
Nu te place Poate tea placut sau ceva de genu... si mie mi s-a intamplat exact la fel Doamnee baietii astia st niste dobitoki I plke sa fie bagat in seama si nu poate sa apekpte ideea ca poate tu o sa te duci la altu dar asta clarr nu e iubire Poate nu ma crezi dar o sa vezi ca asa e
Mie si iubitul meu imi facea asemenea glume proasta da a vazut ca nu imi plac si ca ma deranjeza si a renuntat spui si u sa nu mai fac ca nu iti plac
Nu cred ca te place, in felul in care ai vrea tu sa o faca, daca face glume proaste pe seama ta, insa ar putea fi un mod sa-ti atraga atentia. Daca incearca sa te impace, poate e ceva. Oricum, vorbeste si tu mai mult cu el si o sa gasesti singura raspunsul . Bafta!