anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! un baiat de pe internet mi-a zis recent ca ma place,da eu in continu il bag in friendzone fara sa vreau,pur si simplu il plac deocamdata ca pe un prieten iar el este foarte suparat si presupun ca sufera din cauza asta,nu stiu sunt atasata de el,imi pasa de el,dar nu il plac mai mult dacat un prieten,chestia e ca pur si simplu tin la el si mie imi e sa nu imi dea block, chestia e ca daca continuam sa vorbim o sa fie diferit si probabil el o sa sufere, si dupa cum v am zis tin mult la el si nu vreau sa nu mai vorbim...va rog sfaturi, voi ce ati face in locul lui? ce sa fac eu?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu esti serioasa, sa-i spui adevarul?

| Catrice a răspuns:

In locul lui îți dădeam block de mult

| StoicAnalysis a răspuns:

E o prostie de proportii colosale... Nu ar trebui sa te comporti cu el la modul : " Deocamdata il pun in friendzone ca plan de rezerva" Pentru ca e om, nu o piesa de schimb. E o situatie de "take it or leave it", nu de "deocamdata nu". Ai de ales aici. Ori iesi la o intalnire cu el si vezi cum merge, ori ii spui NU. In situatia ta, tu pui omul in asteptare degeaba, cand el in timpul asta putea sa-si caute pe altcineva. Sunteti incredibili unii dintre voi.

| sammie a răspuns:

E cam prost băiatul. De pe net? Serios? laughing Și cum naiba va intalnitit? Pe Meet? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ca momentan să nu-și facă speranțe în sensul de relație amoroasă, spune-i că-l apreciezi și ții la el doar ca la un bun prieten. happy

| user643890655 a răspuns (pentru anonim_4396):

I-am zis, a devenit un dry texter cu mine

| Lrs2015 a răspuns:

S a ajuns in ziua de azi sa se foloseasca cu prea multa usurinta cuvinte precum "tin la el", "sufer" " ma atasez" "il plac" "il iubesc'. Sunteti o generatie de ipocriti toti.
Legat de intrebare, ai cumva 13 ani? Ca acum asa se incepe laughing
Ca si raspuns nu l mai baga in friendzone, treceti la actiune si faceti relatie si ce vreti voi