| gabiii_8082 a întrebat:

un coleg din clasa a inceput sa-mi dea mai multa atentia, anul asta.si nu stiu de ce.in clasa a 5-a il placeam la nebunie, dar cand a aflat m-a ura! acum vorbeste cu mine. desii cu niste glume de care stie ca ma supar si face asta in continuuare.de ex: la ora de franceza nu a scris bine si i-am zis sa scrie mai frumos.si se stramba din nas dar a facut cum am zis apoi tot se uita la miine sa vada daca ii mai zic ceva.nici nu pot sa-l intreb sau sa intreb pe alt coleg, ca ii va zice! in momentul asta nu-mi doresc nicio relatie cu el pentru ca numai am sentimente pentru el. dar as vrea sa stiu daca ma place! sau sa fac cumva sa aflu!

4 răspunsuri:
| sensibilosu a răspuns:

Daca nu estisuficient de curajoasa sa ii spui in fata ce ai de zis, atunci trimite o colega sa se interesezewinking

| Jenny_9204 a răspuns:

Probabil acum si-a dat seama ce a ''pierdut'', cu siguranta te place, vorbeste cu el in fata e cel mai corect, daca nu-ti mai pasa de el si nu mai ai sentimente pentru el atunci fi indiferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal
am un raspuns pentru tine! unii baieti fac chestii pentru ca te plac. parca spuneai ca te uraste dar el spune ca te place pentru ca poate era rusine de u!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ca sa zic poate daca ai ascums faptul ca il placi fata de el.sigur s-a suparat ca dc nu iai sp