| SunshineLove a întrebat:

Bunawinking un prieten de-al meu f bun m-a ranit tare acum cateva zile, si sunt f dezamagita de el (nu zic toata povestea pentru ca mi-ar lua multt) -in a 2 a zi de la incident si-a cerut scuze, si a zis ca ii pare rau si bla bla...eu i-am zis ca nu pot sa cred ca a facut asa ceva si k, daca crede ca tot ce a facut se rezolva cu un simplu "scuze" se inseala, + nu il voi ierta never, etc. replica lui a fost "oksad" a 2 a zi iar si-a cerut scuze, s. a. dar nici atunci nu l-am iertat pentru ca din cauza lui m-am certat cu alti 4 prieteni la care tin f mult si m-a facut de rusine fata de 1. apoi nu a mai continuat : nu imi mai zice nimic, nici la scoala, doar le intreaba pe prietenele mele cu care de obicei vorbesc, daca mai sunt suparata pe el, chestii din astea. Ce sa fac? Oare chiar nu ii mai pasa sau dc nu imi mai zice nimic? bine recunosc ca am fost cam dura si rece zilele astea cu el, dar credeti-ma, am motive straight face. Sa las totul asa sau... ce sa fac?thinking pls sfaturiii puppy dog eyes promit ca dau funda si voturi la toti, pentru ca va dati interesul si ma ajutati sad

2 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai,eu in locul tau as ramane suparata pe el, as astepta sa ma salute el.

| Cristi_1137 a răspuns:

Parerea mea: viata e scurta, nu cred ca ti-a dat foc la casa, daca aceasta persoana merita. O poti ierta, am facut si eu dracarii laughing cum le numim noi, sau faze mult mai rele. Am fost iertat si acum sunt cel mai bun prieten cu acele persoane(sau doar prieten). Daca ati trecut prin multe impreuna si il cunosti si te-ai inteles bine cu el. Iartal(zic eu) ii pasa de ce s-a intamplat si regreta pentru ca si-a cerut scuze si il intereseaza daca mai esti suparata pe el. happy eu zic sa iti urmezi sentimentele la faza asta. Succes!