| x2gk9r a întrebat:

Buna...un sfat repede va rog.
Astazi cand am stat afara de am fumat si am uitat sa mergem la ora cu cateva minute cu niste colegi si ne-a vzt diriga si ne-a zis ca ne scade un punct la purtare si a scris pe o foaie cei care au fumat...
Inainte sa mergem acasa a fost totul ok, s-a comportat frumos...
Sper sa nu o sune pe mama.
Un sfat ce pot face?

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea ai ce face decat sa infrunti consecintele. Daca recurgi la vicii de adult, nu se poate sa dai inapoi si sa te comporti ca un copil.

| x2gk9r explică (pentru dullcat):

Nu e de asta dar as vrea o scuza sa ii explic mamei ca nu am fumat daca cumva o suna.

| dullcat a răspuns (pentru x2gk9r):

Nu exista scuze. Daca fumezi ca sa pari cool alaturi de prieteni si vrei sa o dai la intoarsa ca te-a confundat diriga cu alta colega, nu se pune ca scuza, ci ca minciuna. In plus, cine nu fumeaza e capabil/a sa depisteze imediat fumul de tigara.E foarte posibil ca mama ta sa stie despre ce e vorba, dar poate asteapta sa te comporti tu ca un adult si sa-i dai vestea.

Nu stie mama ca fumez deloc dar nu stiu i-as zice dar mi-e frica simt asa o frica cand stiu ca am gresit fata de ea nu stiu ce sa fac((
vreau o scuze sa ies din toata chestia asta si gata ca nu mai suport

Te opresti din fumat, pur si simplu? E mult mai ieftin pe termen lung, plus mai sanatos.

Pot sa fac asta m-am gandit azi dar nu stiu ce sa ii zic mamei ca daca cumva afla de la diriga vreau o scuza ca de ex am tinut o tigara unei colege pana sa legat la papucii

laughing Ca adult, iti spun ca e o scuza foarte proasta.Eu as aprecia mai mult daca ai spune adevarul. Faci cum doresti.

Am curajul sa ii spun adevarul dar imi este frica cum va reactiona((

| darrio2007 a răspuns (pentru x2gk9r):

Ai fumat, deci accepta realitatea.

| MarcelCianu a răspuns:

Daca eram diriginta va lipeam cateva palme da va sareau tigarile din buzunare.