Asa sunt si eu nu pot sa uit o fata.Intr-un timp ma gandeam ca am uitat-o dar am vazut ca nu este asa.Sunt exact ca tine o vad peste tot. Ce sa zic poate o sa putem sa uitam vreodata. E greu dar nu cred ca este imposibil bafta
Si eu iubesc, si vad in fiecare zi, si stiu ca are prieten, dar nu am ce face nu exista medicamente. Astept ca timpul sa treaca. Te sfatuiesti si tu sa faci la fel. Nu poti sa stii ce iti rezerva viitorul.
Si eu am patit la fel iti pot sa iti dau un sfat, te comb ca altul si incepe sa pui suflet chiar din prima apoi o sa uiti aceea persoana iti garantez eu si apoi faci invers treci uh ca gagicatu pe langa el si sa vezi ce fata face succes!
Buna! va trebui sa il uiti cu timpul, si ca sa-l poti uita trebuie sa iti gasesti un alt baiat pe gustul u din toate punctele de ved.
Multumesc de sfaturi! :*
P. S. : pentru Mary. Pai daca pun la urmatorul suflet, si se intampla la fel. Atunci? Oricum mersi de de sfat :*
Dar e o iubire neimpartasita.Sa iubesti pe cineva care nu te iubeste nu e deloc placut.Nu se merita sa incerci sa le strici relatia lorCauta-ti un alt baiat
ale0409 întreabă: