De fapt situația e aceeași. Ai zis că ''majoritatea fetelor'' îi acceptă cererea de prietenie, cele care nu i-o acceptă sunt suspicioase, se întreabă la rândul lor cine e ăsta și de unde mă cunoaște doar că fetele, în general, preferă să nu pună întrebările astea ca să n-o mai lungească, se tem ca nu cumva răspunsul la ''ne cunoaștem?'' să nu fie ceva de genul ''nu, dar îmi place cum arăți și-aș vrea să ne cuplăm''
Da, e o realitate ca in general fetele sunt mai expeditive si nu vor sa intre in discutii interminabile, vor doar sa aiba baieti in lista pentru like-uri, de aceea cred ca si accepta fara comentarii cand un baiat le trimite cereri
Eu cred că se prefac a fi surprinși...
Cei care intră in vorbă, caută doar conversație. Astfel, cand fata le trimite o "friend request", au un motiv bun de a deschide o discutie.
In caz contrar, daca incep ei o conversatie cu "Hi! Ce faci?" sunt ignorați de fete, in majoritatea cazurilor.
Hmm..eu mergeam pe ideea ca unii din ei fac figuri si vor sa arate ca dau peste bot la fete, aratandu-se indignati gen."Ne cunoastem?!"
Sunt mai multi factori.
Fetele trimit cam greu cerere unor baietii si foarte multi se pot gandi "ba ori asta ma cunoaste, ori este un cont fals".
Pe de alta parte daca iau in considerare intrebarea ta anterioara cred ca este vorba despre tine, iar daca tu spui ca nu atragi priviri si nu esti bagata in seama iar acum spui ca iubitului tau ii accepta o droaie de fete cererile de prietenie pare ca el ori e mai frumusel decat tine, ori tu ai sau faci ceva prin care pur si simplu nu atragi persoanele de sex opus.
Daca vrei tu, asa sa fie! Eu sunt baiat. Sunt curios, de aceea intreb!
E o diferență.
Când o fată trimite cerere băieților necunoscuți majoritatea încearcă să se bage în seamă cu ea, o întreabă dacă se cunosc.
La un băiat e altfel, fetele în general nu prea se băga în seamă cu necunoscuții.
Oricum nu e ok să accepți cereri de la persoane dubioase.
Se baga si fetele, trimit cereri ca acei baieti sa le dea like la poze..sunt tipe care au 5000 (limita maxima) prieteni in lista..cum a ajuns sa adune atatia? Crezi ca toti i-au dat cerere sau ea a fost cea care a initiat prietenia? Eu nu inteleg aceste fenomene
Asta fiindcă sunt și persoane obsedate de like-uri
La fete este mai complicat.
Dacă eu dau cerere unui băiat, o sa ma întrebe dacă îl cunosc sau pui mei.
Deoarece ei nu prea primesc cerere de la fete. Și mna. Crede ca este un cont fals sau ceva gen.
Ma rog.
Eu sincer ma gandeam ca baietii sunt aroganti sau deranjati ca fata le-a trimis cererea