| lucian_9242 a întrebat:

Unde as putea gasi lentile pentru schimbarea culorii ochilor (albastrii eu as vrea sa ii am) fara sa aiba vreo dioptrie, costa mult oare? ce ziceti?

5 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Unde găsești și ochelari (de vedere), la un cabinet, adică. Am fost eu acum câteva luni și erau și lentile de toate culorile. Erau mai multe prețuri acolo, 80 de roni, până la 100 de lei și mai mult. Baftă.

| aleksuta a răspuns:

Ar trebui sa fie pana intr-un milion pretul unor lentile insa nu te sfatuiesc.Sunt multe persoane care datorita lentilelor de contact au avut probleme.Intr-adevar efectul este unul extraordinar(mai ales la cei albastri deoarece culoarea este foarte intensa si frumoasa)insa mai bine ramai cu culoarea ochilor tai, oricat de mult ti-ai dori sa ai ochii albastri.In fond persoana care va fi cu tine te va accepta asa cum esti.Eu spre exemplu am ochii albastri si imi plac enorm de mult ochii albastri intensi(dar mi-ar trebui lentile ca sa ii am si nu vreau sa ma risc)dar mai ales ochii verzi si caprui

| adyy33 a răspuns:

Mergi si tu la oftalmologie si cumperi de acolo si in plus sunt mai bune decat alea de pe net de pe toate site-urile

| PrinD a răspuns:

Salut, Lucian. Lentile pentru schimbarea culori gasesti la magazinele care se ocupa cu vanzarea de ochelari pentru vedere, nu trebuie sa aiba o dioptrie, pot fi nulle, pretul variaza de la ţară la ţară, eu sunt in Italia si aici costă 22 euro, in Romania ar putea costa mai mult sau mai putin decat 80lei. Sfatul meu este sa respecti timpul de utilizare, altfel iti vor afecta ochi, sa le tii in lighidul pe care il primesti impreuna cu lentilele (daca nu e gratis, trebuie sa il cumperi, la fel si recipientul in care sa le tii) Sa le pui trebuie sa pui lentila pe degetul aratator de la mana dreapta, te sprijini cu degetul mare imediat sub ochi (pe obraz) dragi putin in jos, iar cu stanga tragi pielea de deasupra ochiului (pentru a nu clipi) cand reusesti sa pui lentila inchizi incet ochiul si cu el inchis invarti pupila in sens ciratoriu (ca si cum ai urmari un crec cum se deseneaza) repeti la fel si pentru celalalt ochi, daca simti ceva precum nisipul in ochi, iti recomand sa scoti lentila si sa o pui iar, daca dupa o zi ai ochii rosi, renunta nu esti compatibil cu lentilele, poti intreba vanzatorul (vanzatori de ochelari pentru vedere au doctorat in oftalmologie, cel putina sa ar trebui) cere si sfatul lor. Succes!