anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

unde as putea sa ma angajez la 14 ani? Stau pe litoral.

5 răspunsuri:
| Madilyn a răspuns:

Pai, daca tot locuiesti pe litoral, ar trebui sa profiti de chestia asta :
Poti sa te angajezi la un stand ceva, pe plaja sau la o firma care doreste sa promoveze anumite produse [ cosmetice, de exemplu]...sau la un magazin de suveniruri...
Doar ca, na, depinde de pretentiile patronului; poate vrea pe cineva cu experienta. Insa merita sa incerci.

Ar mai fi o alternativa : la cate pensiuni si hoteluri sunt la mare, ai putea sa te angajezi la unul din ele... chelnerita, camerista [ o sa fie la inceput un pic mai dificil, dar daca ai nevie de bani, o s-o faci. ]

Sper ca te-am ajutat. Bafta. happy

| Eusicamatat a răspuns:

Eu iti propun sa te tii de scoala ca ai timp toata viata sa muncesti invata sa ajungi ceva mare in viata... e alegerea ta ce vei face eu ti-am dat doar un sfta daca il vei asculta bine daca nu asta e... eu iti urez succes oricum happy

| Luiyza a răspuns (pentru Eusicamatat):

Ai foarte mare dreptate nu cred ca la 14 ani ai nevoie de un loc de munca...big grinbig grinbig grin nu zic cu rautate dar asat credbig grinbig grin

| Eusicamatat a răspuns (pentru Luiyza):

Multumesc

| KamyGirl a răspuns:

Salut! :* Am auzit ca daca ai buletin poti fi reprezentant Avon! Uite aici : http://www.reprezentant-avon.info/......riere.html Succes! :*