| Reginna69 a întrebat:

unde dau sa sterg si adaug pe cineva la family pe facebook? fundabig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| iza4ever a răspuns:

Deci : 1. Apesi sus unde scrie profil ca sa ajungi la profilu tau 2. Dai in jos pana la grupu FAMILIE 3. Sti ca grupurile alea sunt despartite de o bara si sub bara aia in coltu din dreapta trebuie sa iti apara un creionas. Tre sa scrie editare sau ceva de genu. Apesi pe el, dupa care langa fiecare membru ar trebui sa ai acolo un X ca sa il scoti si dupa membri ai imediat jos adauga inca un membru (sau ceva de genu). Apesi acolo si pui numele... dupa ce ai pus numele o sa iti apara si gradul de rudenie selectezi alea dupa care dai in jos si dai accepta modificarile sau ce scrie acolo. Si trebuie sa astepti confirmarea pentru gradul de rudenie. Stiu ca nu prea ai inteles nimic ca sincer nici eu nu prea am inteles ce am zis, dar poate reusesti ca eu am reusit sa ma bag singura in ceata.straight face

3 răspunsuri:
| TRONGUY222 a răspuns:

Editeaza informatzii
persoane importante

| mjdhr a răspuns:

Profil-informatii-si dai editeaza informatii sau ceva de genu la orice de aia acolo si iti apare in partea stanga ai multe rubrici gen informatii generale etc si dai la persoane importante.si dai adauga un membru al familieibatting eyelashes

| SwEeTgIrL_1752 a răspuns:

Dai pe editeaza profilul, si o sa iti apara o listain partea stanga.cauti persoane importante si o sa iti apara sa adaugi membri in familie si sa selectezi gradul de rudenie. succes