Daca ai de gand ca in paralel cu procesul de invatare si urmarirea cursurilor predate sa ai si o viata sentimentala activa, atunci alegerea corecta o reprezinta inchirierea unei garsoniere. Bineinteles daca bugetul avut la dispozitie iti permite o astfel de cheltuiala. Sanatate.
In camin se face sex la greu, studentia este perioada in care OBLIGATORIU trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri
Daca ai ocazia sa stai la camin, stai la camin. Viata de camin te invata multe lucruri in ceeace priveste colegialitatea si prietenia atat cu baietii cat si cu fetele.
Mai bine alege chiria, sfatul meu. La cămin e foarte gălăgie și nu prea poți avea spațiu personal, având în vedere că este posibil să împarți camera cu cineva. Însă dacă stai cu chirie e posibil ca proprietarul nici să nu fie acasă, și poți aduce prieteni sau o iubită acolo cu care să te distrezi. Nu știu, asta e părerea mea, acum alegerea e a ta.
Baftă!
Bună.
Eu, personal, aş alege să stau cu chirie. Dar, ție ți-as sugera să stai la cămin pentru că aşa îți poți face mai mulți prieteni, poți cunoaşte persoane noi, şi te va ajuta să fii mai sociabil.