anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde să aleg să stau în facultate: în chirie sau cămin? Nu sunt genul ăla de baiat foarte sociabil şi sunt şi puțin zgârcit/ fițos, de as alege chiria. Dar pe de alta parte, aş vrea să am niste prieteni eventual o iubită. Deci, ce să aleg?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ai de gand ca in paralel cu procesul de invatare si urmarirea cursurilor predate sa ai si o viata sentimentala activa, atunci alegerea corecta o reprezinta inchirierea unei garsoniere. Bineinteles daca bugetul avut la dispozitie iti permite o astfel de cheltuiala. Sanatate.

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

In camin se face sex la greu, studentia este perioada in care OBLIGATORIU trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai ocazia sa stai la camin, stai la camin. Viata de camin te invata multe lucruri in ceeace priveste colegialitatea si prietenia atat cu baietii cat si cu fetele.

| MeForeverAlone a răspuns:

Mai bine alege chiria, sfatul meu. La cămin e foarte gălăgie și nu prea poți avea spațiu personal, având în vedere că este posibil să împarți camera cu cineva. Însă dacă stai cu chirie e posibil ca proprietarul nici să nu fie acasă, și poți aduce prieteni sau o iubită acolo cu care să te distrezi. Nu știu, asta e părerea mea, acum alegerea e a ta.
Baftă!

| Blackrose4 a răspuns:

Bună.
Eu, personal, aş alege să stau cu chirie. Dar, ție ți-as sugera să stai la cămin pentru că aşa îți poți face mai mulți prieteni, poți cunoaşte persoane noi, şi te va ajuta să fii mai sociabil. happy