| IonelaaaS a întrebat:

Unui tip ii place de mine,mi-a spus asta de ceva vreme (o luna)Eu vorbesc de mult cu el si ne intelegem bine doar ca eu consider ca nu ne-am potrivi ca si cuplu (mie oricum nu imi place de el) Si acum el se tot plange, mi-a zis ca daca ar avea o sansa cu mine iar eu i-am spus ca nu, desii e de treaba si ma inteleg bine cu el.Mi-a zis ca a intels dar nu cred ca e asa.In ultima vreme nu mai vobim la fel, de fapt eu nu mai vorbesc cu el ca si mai demult si el mi-a zis asta.Cred ca e suparat pe mine,acum i-am dat un mesaj in care i-am zis "Hey, esti ok" si nu mi-a raspuns, de obicei imi raspundea chiar in minutul in care ii dadeam eu mesajworried Daca el nu imi raspunde ce as putea sa ii zic?

5 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Ii place mult de tine si nu vrea sa renunte pana nu aude un fel de da, fie ca e relatie scurta, sarut, aventura etc

Tu poti sa-i spui clar ca intelegi ca iti place de el, dar ca nu simti la fel.Crede ca poate sa treaca peste sentimentele de iubita si sa te vada ca o prietena sau ori de cate ori o sa vorbiti/vedeti o sa se gandeasca,ce ochi frumosi ai, cat ii place zambetul tau ( de ex ).In functie de raspuns, sti ce decizi.

Trebuie sa fi directa, n-are rost sa te ascunzi dupa deget, ca tot tu a de pierdut daca el nu t epoate vedea cu ochi de prieten.

Sper ca te-am ajutatwinking
Ceao :*

Răspuns utilizator avertizat
| Walve a răspuns:

Nu il mai baga deloc in seama. El iti cere mila, iar tu esti fraiera ca inca i-o oferi. Nu se moare din dragoste si nici din ignoranta.

| IonelaaaS explică (pentru Walve):

Nu imi prea place ca lumea sa fie suparata pe mine.