| CruellaDeVill a întrebat:

Urasc sa ma trezesc dimineata pentru scoala.M-am invatat sa lipsesc si am multe absente, indiferent cat sunt de convinsa seara ca ma voi duce dimineata la scoala, cand ma trezesc sunt cu totul o alta persoana si nu imi mai pasa de nimic.Cum sa fac sa ma trezesc? Uneori ma trezesc, inchid alarma si ma pun inapoi in pat.Cel mai mult urasc faptul ca este frig sad

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pff... la ce lene ai in cu.r nu cred ca merita sa te mai trezesti pentru un fleac precum scoala

| Cameliapantiru a răspuns:

Buna! Culca-te seara in jurul orei 22.00 pentru a fi odihnita a doua zi dimineata si a te putea trezi si da-te jos din pat de indata ce a sunat ceasul pentru a nu mai adormi la loc. Gandeste-te ca e vorba de viitorul tau, ca daca vei continua sa lipsesti vei ajungi pana la exmatriculare daca nu iti motivezi absentele si ca pierzi materia, devenindu-ti imposibil sa o recuperezi. Gandeste-te ca fara scoala nu vei putea ajunge in viata ceea ce-ti doresti tu, automotiveaza-te sa nu mai faci alte absente si sa inveti. Mult succes iti doresc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e o roblema cunosuta mie1) eu ma trezeam la 7 dimineata cu alarma puneam telefonul departe de mine si hainele le astupam in pled ca sa fie mai calde de dimineata daca nu doream sa ma trezesc dormeam 5-10min

| hummmer a răspuns:

Culcă-te devreme, pune o alarmă să sune dar departe de pat(să trebuiască să te dai jos din pat)bea un ceai cald dimineaţa şi la şcoală.

| DeeaV a răspuns:

Pune pe cineva sa te trezeasca si sa nu te lase sa adormi la loc. In timp o sa te obisnuiesti.