| Akahskbw191ut2 a întrebat:

Bună! Urmează sa intru la liceu și am nevoie de o părere/ sfat. Eu stau la țară și ca să fac naveta durează mult. Am găsit o gazda și am și plătit avans ca să fiu sigura ca nu se va ocupa. Problema este ca apartamentul are 2 camere, intr o camera sta proprietara cu soțul ei care sta la munca ziua, iar în cealaltă camera stau eu și mai sta încă o fata care este cu un an mai mare ca mine. Fata aceea a mai stat și anul trecut acolo, dar a stat singura. Nu cunosc fata respectiva, dar daca stau sa ma gândesc nu stiu dacă va fi o idee buna. În alta parte nu am găsit. Va trebui sa împart cu ea patul. Baia și bucătăria sunt mici dar nu prea cred ca o sa ma afecteze chestia asta. Pana acum nu am mai împărțit patul cu cineva și nici nu sunt o fire sociabila. Ce ma îndrumați sa fac? Zona este ft liniștită, lucru care este un plus, dar faptul ca o sa împart camera cu cineva și o sa și dorm în același pat mi se pare un minus. Oare sa stau asa câteva luni pana găsesc în alta parte? Ma gândesc ca n o sa am deloc intimitate

15 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Poti investi intr-o saltea gonflabila, sau un pat rabatabil de genul acesta:
https://jysk.ro/......lum-80x190
Sunt si mai scumpe si mai bune, depinde de bugetul tau, poti strange si il cumperi cand ai posibilitate. Puteti imparti si camera in doua, sa tragi un cearsaf intr-un colt unde sa ai intimitatea ta.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu te duci la caminul liceului?
Nu-i bine sa stai cu altcineva in camera si sub nici o forma in acelasi pat, ca nu te odihnesti, nu poti sa inveti, nu poti sa dormi cand esti bolnava si nu potis a inveti ore lungi, sau tarziu in noapte, ca cealata doarme.
Nici fratii nu pot dormi in acelasi pat, dapai doua fete straine.
de intimitate nici nu se pune problema, ca aia nu exista, odata ce te dezbraci goala in fata colegei de camera, si dormi, atingandu-te de colega de pat, non stop.

| Akahskbw191ut2 explică (pentru Violleta2022):

De ce sa ma dezbrac goala? Dacă vreau sa ma schimb ma duc la baie. La cămin nu pot sta fiindcă liceul meu nu are camin și plus de asta cred ca ar fi mai rău la cămin fiindcă eu am nevoie de liniștite ca să învăț iar condițiile de la căminele de la mine din oraș lasa de dorit.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca erau 2 paturi era acceptabil dar asa nu o sa ai pic de intimitate. Macar faceti cumva sa luati 2 paturi suprapuse. Practic voi o sa stati ca la camin dar vor fi si proprietarii acolo cu care o sa dati nas in nas si care probabil o sa stea si cu gura pe voi. In plus cum o sa impartiti 4 oameni o singura baie? Eu zic sa iei legatura cu fata aia, sa iti spuna cum stau lucrurile, cum o sa va organizati. Daca ai dat avans, stai acolo un timp si apoi iti cauti altceva. Eu zic ca e mai bine la camin

| Akahskbw191ut2 explică (pentru Furnicuta000):

Liceul la care sunt n are camin pentru elevi

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Akahskbw191ut2):

Inteleg dar in orasul ala nu gasesti un camin privat sau un camin care sa apartina de alt liceu sau chiar de o facultate?

| Akahskbw191ut2 explică (pentru Furnicuta000):

Sunt câteva camine. Am o cunostiinta care a fost anul trecut la un cămin care aparținea unui liceu de top din oraș, doar ca nu a putut sta mult din cauză că erau gândaci, mizerie, colegii făceau zgomot, furau lucrurile celorlalți, iar mie îmi trebuie un loc unde ma pot concentra pe învățat

| anonim3248 a răspuns:

Ce ai găsit acum ai putea găsi dar la preț dublu.

| anonim3248 a răspuns:

Normal trebuiau în camera aia să fie 2 paturi etajate și să fiți 4 în cameră și să plătiți fiecare câte 100 de euro pe lună.

| Akahskbw191ut2 explică (pentru anonim3248):

Plătesc 650 lei lunar

| anonim3248 a răspuns (pentru Akahskbw191ut2):

Deci dai 130 de euro, cealaltă dă 130 de euro, total camera 260 de euro. Mai bine rămâi acolo că fără minim 200 de euro nu găsești cameră singură.

| anonim3248 a răspuns (pentru Akahskbw191ut2):

Mai poți să ceri proprietarului să pună un pat mare ca să dormiți lejere 2 persoane în pat.

| suntserios a răspuns (pentru Akahskbw191ut2):

Cum sa dai atâția bani sa stai cu o străină în pat?

| Akahskbw191ut2 explică (pentru suntserios):

În alt loc nu am găsit. În preț sunt incluse și utilitățile, am uitat sa menționez

| MamaMaBate a răspuns:

Puteai la un camin