Cel mai bine merg florile, insa ar trebui sa-l intrebi si pe iubitul tau ce flori sau chestioare ii plac maica-si. Oricum nu te arunca la chestii prea extravagante. Eu am o bratara shambala si i-a placut foarte mult mamei iubitului meu...nah, vezi si tu.
1. O floare face intotdeauna o impresie buna. Grija ce floare ii cumperi, de preferat cu ghiveci.
2. Un parfum, Un set ceva.
Stima Zendy.
Daca mergi la dansa acasa cred ca un buchet de flori e foarte nimerit, exculs ghiveci. Daca va intalniti in oras nu cred ca trebuie sa duci nimic.Numai bine.
Cel mai bine ar fi sa ii cumperi un buchet de flori iar daca te intalnesti si cu tatal poate o cutie de bomboane pentru el. Daca nu vrei sa duci doar flori ai putea sa ii cumperi o cutie de bomboane si un parfum sau niste cercei/colier/bratara.ATENTIE! Nu ii cumpara un ghiveci de flori, arata urat si e ca si cum i-ai cumpara un caine sau i-ai aduce un nepot de care sa aiba grija.Bafta! Si nu cumpara chestii prea scumpe ca sa nu pari disperata sa o impresionezi, fi naturala! Succes! Cu siguranta o vei impresiona si te va placea!
3 trandafiri albi si o cutie de bomboane
La mine a mers si tot merge de vreo 7 ani
Bata!
anaely întreabă: