Eu zic ca nu trebuie sa tii seama de parerea altora.Tu daca chiar vrei sa te muti poti sa te muti.Ca acum nu poti sa stai la liceul ala aiurea si sa nu te muti la altul doar ca te gandesti ca o sa zica profesorii de tine si o sa-ti dea nota mici.Eu daca as fi in locul tau si nu as suporta liceul la care sunt mas muta.
Buna!
Daca as fi in locul tau,normal ca m-as muta! Si nu pleca urechea la ce spun ceilalti,cel mai bine e sa te gandesti la tine,la viitorul tau,iar la fostul tau liceu e clar ca-ti e mai bine. Asta nu e treaba profesorilor,in primul rand,sa-si vada de prostiile lor ! Nu-ti vor pune note mici, crede-ma.Iar daca te intreaba lumea de ce te-ai mutat, le spui adevarul.Nu te-ai acomodat, nu ti-a placut, nu ai fost multumita de profesori.etc.Eu invat in Jean Monnet din a I-a si nu m-am mutat...si nici n-am de gand! :X
Multa bafta in continuare,fii tare! Si,repet,gandeste-te la tine,lasa-i pe restul'! Plus ca, daca vor incepe sa te bata toti la cap(ceea ce nu cred), in vreo 2 saptamani, chestiunea asta e uitata!
Ai incredere in mine; ma bucur daca ti-am fost de ajutor!
Pupici :*:*!