anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

v-ati gindit la sinucidere? Care ar fi cea mai sigura cale de a te sinucide?
Sunt sigura in aceasta lumea nu am familie si nici prieteni si devin insuportabil sa traiesc. Nu sunt o pustoaica de 15 ani care are probleme in relatie sau chestii de astea

Răspuns Câştigător
| ValentinnaV a răspuns:

Mai..multi au incercat.dar sincer..pastile..franghia..aruncatul de pe un pod. poti sa le faci pe toate.dar uneori e bine sa te gandesti ca sunt altii care ar vrea sa traiasca dar sufera de leucemie sau cancer si nu au sansa..traieste tu pentru ei..nu stiu..alege o persoana care a murit si traieste tu viata pe care ar fi putut sa o traiasca acea persoana.

E naspa,e momentul ala in care ajungi la capatul puterilor,momentul ala in care simti ca cedezi si toata lumea se prabuseste.
Eu zic sa plangi cateva ore bune sa te ridici si sa iti alegi un vis,oricare, sa ajungi in China sau in India, un vis, ceva ce ti-ai dorit enorm mereu, si atinge visul ala.
Fa tot posibilul sa il atingi.Gaseste ceva. ceva care sa te motiveze sa zici "Nu sunt o lasa, m-am nascut sa le arat tuturor ca pot".

. Sper sa iti revii.puppy dog eyes

15 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Si eu am avut si mai am multe pe cap dar nu fac asta. Parintii mei nu imi dau sprijin deci practic nu exista pentru mine dar daca renunti si te sinucizi o sa fi terminata definitiv, traieste-ti viata, nu vreau sa fiu dur daca daca te plangi pe net si zici incontinu ca nu mai poti face nimic cum sa se schimbe ceva?
Toti avem un scop, si tu il ai pe al tau sunt sigur, daca scopul tau e sa fi fericita incearca sa obti asta, fara efort nu iese nimic draguta, nu lasa emotile negative sa te tina pe loc, daca te trag in jos scapa de ele, astea sunt bariere mentale, daca ai ajuns cu gandul la sinucidere inseamna ca nu mai gasesti o sansa de scapare, deci iti spun din ce am trait eu, nu mai gandi scenariul negativ al evenimentelor, iesi din mintea ta, iesi naibi de acolo, vezi cat de puternica poti fi si cate poti face daca iti pui ambitia si gandesti pozitiv, lucrurile pozitive se intampla cand gandesti pozitiv.
Atat iti spun, uita de sinucidere si lupta cu viata asta nenorocita, nu o lasa sa te doboare esti mai tare decat ea.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Da, m-am gândit la sinucidere, dar nu să mă sinucid eu. Îmi povestea un prieten pe Messenger că el nu mai vede luminiţa de la capătul tunelului, că e deprimat, că nu îl înţelege nimeni şi vrea să se sinucidă. Atunci m-am gândit serios la asta, ca să-l pot ajuta să priceapă că e o mare porcărie. Mulţi au încercat să se sinucidă şi nu au reuşit, nu au făcut decât să-şi provoace dureri fizice îngrozitoare. De exemplu, am văzut la TV o fată care s-a aruncat de la etajul nouă şi a căzut într-un copac. A scăpat cu viaţă însă a rămas imobilizată la pat. Deci sinuciderea nu este o soluţie. Orice problemă ai avea, crede-mă că poţi găsi o soluţie. Viaţa este prea frumoasă şi merită trăită din plin. Trăieşte fiecare zi ca atunci când ar fi ultima. Să ştii că Dumnezeu dă necazuri numai celor cărora ştie că le poate duce. Fii mai pozitivă şi vei reuşi să treci peste greutăţi.

Toate cele bune!

| Wehrmacht a răspuns:

M-am gandit cand eram mic si retardat(si nu intentionez sa te jignesc).
Cea mai sigura metoda:
Intra intr-un magazin de arme si sub pretextul ca-ti place cum arata x pusca intreba cum se numeste aceasta dupa care cauta pe net informatii despre ea ca sa vezi cum se incarca si ce calibru foloseste. Dupa ce ai aceste informatii, du-te la acel magazin, intra prin efractie cat mai repede(prin geam de preferat), incarca pusca(cu alice de preferat) si trage prin ochi.E moarte sigura.Alicele se despart si cum trec prin tesut moale or sa iti faca praf creierul.Nimic de salvat.

| BellaCullen14 a răspuns (pentru Wehrmacht):

?

| Wehrmacht a răspuns (pentru BellaCullen14):

Ce?

| BellaCullen14 a răspuns (pentru Wehrmacht):

happy Imi place teoria ta... big grin

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Nu te sinucide.
Succes!

| Radu284 a răspuns:

Cati ani ai? Chiar ai niste probleme atat de grave, de imposibil de trecut peste?
Faptul ca nu ai familie si prieteni e naspa, m-am confruntat si eu, partial, cu probleme de genul asta. Dar si problemele astea se pot rezolva.

| RockNbeer a răspuns:

M-am gandit, dar nu ca si cum m-as sinucide eu.
Nu vad de ce as face asta, am o gramada de chestii de facut si parca nu-mi ajunge o viata.
N-am sa-ti spun sa nu te sinucizi, insa iti recomand sa gasesti un motiv ca sa traiesti.
Prietenii si familia nu mi s-au parut niciodata un motiv ca sa traiesti, gandeste-te la tine si la ce iti place sa faci.

| LegionarulRoman a răspuns:

Roaga-te la Dumnezeu! Sinuciderea apare de obicei din lipsa credinta intr-o viata mai buna(pe care ti-o poate da credinta).

Sa ne gandim numai la cati martiri au fost in inchisori,care nu s-au sinucis,desi se puteau da cu capul de pereti pana sa moara (avand in vedere ca traiau chinuri de neimaginat pentru orice om,atat fizice cat si mentale). Cine i-a ajutat? Dumnezeu! Toti i-au ramas recunascatori pe viata (si unii au devenit si sfinti).

Subscriu si raspunsului luu ValentinnaV. Gabdeste-te ca sunt aurolaci pe strada, oameni saraci, oameni bolnavi, care ar vrea sa traiasca, dar nu pot ...gandestete si roaga-te!

| Zabbyel a răspuns:

Si daca te sinucizi happy cine te asigura ca acolo iti va fi mai bine decat aici a?

| vRemi a răspuns:

Nu te sinucide, asta e cea mai sigura cale, nu conteaza ca nu ai familie sau prieteni, iti faci.

| MadalinnaR98 a răspuns:

Daca te sinucizi dai dovada de lasitate. Nu esti in stare sa suporti realitatea?
Fii puternica, nu lasa pe altii sa te doboare.

| andreeamaria1999 a răspuns:

Pfff sti si eu m-am gandit de multe ori la astea dar gandeste-te cata lume s-ar bucura ca ai murit tu chiar vrei asta? Nu le da satisfactie, arata-le ca esti mai buna de atat ca esti mai puternica ca ei. Gandeste-te ca la un moment dat viata ta poate lua o intorsatura mai buna.Dar nu ai de unde sa stii asta daca te sinucizi.Ai grija de tine si incearca sa ti capul sus :* :*

| yomiky123 a răspuns:

NU TE SINUCIDE asculta dovedeste tuturor ca esti mai tare si invingei... Funda?