| andreea_6293 a întrebat:

Va cer si eu un sfatstraight faceVarul meu are un prieten.il plac si el pe mine stiu asta pentru ca mi-a zisstraight faceOdata prietenul baiatului acesta. I-a spus varului meu ca Ionut(baiatul de care e vb ) ma place iar varmiu. a spus ca dk aude asa ceva.il batestraight face
Ce facem?straight face Va rog. ajutatinestraight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, sunt sanse mici sa-l bata. Asa fac verii si fratiiwinkingwinking. Dar i-ai putea spune in particular care este situatia(lui Ionut) si cred ca va intelege. Ori il va face pe varul tau sa lase chestia asta la o parte, ori va hotari sa va intalniti pe ascuns. Vorbiti amandoi, analizati situatia si ve-ti lua o hotararewinkingwinking.

2 răspunsuri:
| mariaw a răspuns:

Putin probabil sa-l bata. Cred ca asa si-a exprimat el dezacordul ca voi doi sa aveti o relatie. Vorbeste cu varul tau si explica-i de ce vrei sa fii cu acest baiat (poate stie de ceva antecedente ale baiatului respectiv nu prea frumoase si vrea sa te protejeze). Oricum daca nu e nimic la mijloc, esti libera sa-ti asumi propriile decizii, fiind suficient ca varul tau sa fie doar informat, nu si sa-i urmezi interdictiile (nefondate)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In pr rand "ajutatine " se scrie ->>>>>>>. ajutati-ne

si ce e asa o dilema? zi lu vartu ca nu e treaba lui. discuta cu el thinking explica-i ca e alegerea voastra etc...thinking