| Lolly184 a întrebat:

Va cer voua ajutorul, chiar daca nu stiu daca ma puteti ajuta cumva. De ceva timp imi este mereu frica ca ceva rau se va intampla, ca voi pierde pe cineva drag, iar aceasta frica nu dispare. Nu mai stiu ce sa mai fac, imi dau drumul la muzica si tot nu ma ajuta. Mai ales seara sau cand e foarte liniste, cand vad un filmuletz trist sau ascult o mel trista, am luat si pastile de somn, ca sa adorm mai repede si sa nu ma mai gandesc, am luat si alte pastile ca sa ma linisteasca si nimic nu m`a ajutat. Nu mai stiu ce sa mai fac ca sa nu ma mai gandesc mereu la asta, si sa nu mai plang. Mereu ma gandesc ca daca se intampla ceva cu familia mea.este foarte greu sa traiesti cu frica asta. Daca ma puteti ajuta cumva sau sa imi spuneti ce sa iau, ceva ca sa ma linisteasca, va rog.parintzii mei nu cred ca stiu, pentru ca am mereu impresia ca ei nu ma iau in serios. tata zice."eh, lasa", "mama in ultimu` timp nici nu mai e atenta la ce vorbesc.nu stiu. Astept pareriile voastre, si scuzatzi daca am scris cu greseli gramaticale. Mersi

2 răspunsuri:
| SelluMarrie a răspuns:

Stai ma calmahappySi eu ma gandesc ca intr. o zi parintii mei nu o sa mai fie si imi vine sa plang, insa asta e viata...eu una am mai pierdut pe cineva drag, bunica mea care m. a crescut 10 ani, ma rog nu vreau sa incep cu povestirile. Iubeste. ti parintii si asculta. i asa te vor iubi si ei mai mult.Bafta:*

| Lolly184 explică:

Eu cred ca parintii ma iubesc destul de mult, si sunt sigura de acest lucru, si bunica mea a murit.si de atunci e frica mai mare.am incercat sa imi spun ca "asa e viata", si stiu ca asa e viata, dar nu stiu cum pot alunga aceasta frica, pentru ca am incercat sa nu ma mai gandesc, dar nu se poate.