Pai avand in vedere ca e prietena ta cea mai buna tu ar trebui sa-i cunosti placerile, dorintele si hobby-urile.Prietena mea de exemplu adora pijamalele si tot ce inseamna stilul marinaresc.
Iti sugerez o bratara de argint si o cutie de boboane sau o bratara cu bff si sa ai si u una identica stii tu ceva care sa sugereze ca tii mult la ea...
Succes!
Haine, bani, cercei, lantisor, ceas, ceva ce ea si'ar dori, ceva simbolic ( o rama cu voi 2, scoti o pzoa cu ea la fuji film si o pui in rama si inca ceva pe langa ea ) ceva de genu.nu ma prea pricep si eu am pana de idei cand e vorba de asa ceva dar iti spunc a ceva simbolic e superb! ceva ce poate sa ii aminteasca de tine mereu ^^
Haine, bani, cercei, lantisor, ceas, ceva ce ea si'ar dori, ceva simbolic ( o rama cu voi 2, scoti o pzoa cu ea la fuji film si o pui in rama si inca ceva pe langa ea ) ceva de genu.nu ma prea pricep si eu am pana de idei cand e vorba de asa ceva dar iti spunc a ceva simbolic e superb! ceva ce poate sa ii aminteasca de tine mereu ^
Pai ai putea sa-i cumperi o bratara sau un lantisor din argint personalizate sau ceva cu BFF... poti sa-i cumperi un tricou sau o bluza sau chiar sa faci un tricou cu o imagine cu tine si cu ea sau sa cumperi o rama sau un album foto in care sa pui o poza cu voi doua siii...cam atat
Pai daca vrei sa ii arati ca tii la ea ii poti cumpara un lantisor sau o bratara cu ceva in genul " best friend".Eu de la prietena mea am primit un biletel tip scrisoare in care imi spunea toate lucrurile pe care le-am facut mpreuna.Cand am ras, cand am plans.Adevarul e ca am plans cand am citit acel Biletel.II poti scrie si tu ceva care sa o faca sa se simta cea mai cea!:*
bafta
Cumpara-i un lants de argint sau ceva de genu sigur o sa se bucure.Sau un parfum. acum nu stiu.tu ii stii gusturile mai bine
Buna Deea! Pai parerea mea ar fi sa ii iei un parfum sau un lant din argint nu costa mult decat vre'o 20lei. Distractie placuta, Deea!
Buna dea, eu i-as lua celeimai bune prietene ale mele ceva ce stiu ca e important pentru ea. Daca e cea mai buna prietena a ta eu zic sa ii cumperi o perna cu o poza cu voi 2 si dedesubt sa scre " Cand te uiti; a aceasta perna sa-ti aduci aminte de momentele cand ne-am simtit bine impreuna, da petrecerile amuzante la care am fost si la toate lucrurile distractiva facute impreuna."
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: