| Anda_5509 a întrebat:

Va implor ajutati-ma! sunt disperata. Azi am fost sa-mi fac breton, si am dat peste o proasta. Mi a iesit oribillll, nu are nici o forma, nici un Dumnezeu, trebuie sa port mereu bentita ca sa l ridic, plus ca trebuie sa l indrept de fiecare data ca sunt niste fire ff mici. Ce ma sfatruiti sa fac? SA ma duc maine la alt coafor? sincer mi-e cam frica ca dupa aia poate o sa mi stea mai urat... Spuneti-mi niste solutii pentru par, ca sa creasca mai repede, orice tratamente...nu conteaza banii. Multumesc.

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu cred ca iti sta asa urat bretonul, da'mi o poza sa vad.indreapta'ti bretonul, sau prinde'ti'l cu clame happy

| JustMe a răspuns:

Ca sa iti creasca mai repede foloseste ulei de ricin, il gasesti in farmacii si nici nu e scump, dar chiar ajuta parul sa creasca. Il pui pe par sau iti faci o masca pe care o ti minim 3-4 ore pe par, dupa care te speli normal pe cap.
Daca bretonul e prea scurt nu prea are ce sa ii faca alta coafeza, doar dupa ce acesta creste un pic.

| Anda_5509 explică:

Am uitat sa mentionez:mie imi creste parul ff greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o lua ca pe un capat de lume.Si eu am avut bretonuri esuate la viata mea, 2 chiar. O bentita e chiar un accesoriu foarte dragut, nu un cosmar, dupa cum descrii tu situatia. Poti incerca sa-l prinzi cu doua clame subtiri sus, sau fa`ti o carare intr-o parte (nu exagerat, mai apropiata de mijloc) da`te cu fixativ in palme (NU direct pe par) si aranjeata`ti firele de la asa`zisul breton astfel incat sa ramana in parti si sa stea cuminti.Joaca`te cu fixativul si clamele de par da`i drumul imaginatiei! Creeaza`ti tu propriile tale coafuri si fa din bretonul ratat o poarta spre noi look`uri!

Este un sampon de la Favisan care stimuleaza cresterea parului si de altfel, poti intreba la farmacie sau la magazinele specializate, exista o gramada de produse de acest gen! Si o gramada de remedii naturale (uleiul de ricin, tinctura de urzica, de ardei iute etc)

Totusi, parul are propriul sau ritm de crestere, iar daca il fortezi, risti ca mai tarziu sa iti cada masiv, ai mare grija! E cu totul altceva daca vrei sa il intreti ca structura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit si eu asa de nenumarate ori.trebuie sa ai noroc ca frizera sa nu fie o proasta careia sa nu-i pese si sa te tunda cum vrea ea.Alta data fii atenta ce taie si spune-i ca altfel face cum vrea ea.Desi fapta e consumata spalate cu Alpecin ...folosesc eu si creste parul' repede si sanatos e un sampon de par miroase a sampon de barbati dar e bun.Nu-ti fa griji creste intr-o luna. Nu te mai tunde atunci la breton pana nu creste.
bafta.