| dulcika a întrebat:

happy
va mai stresez cu o intrebare:cum cucersti un baiat?
mentionez ca ne cunoastem destul de bine, este prietenul fratelui meusad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce smiley supy la urma... nue bine dulcico... cand ai spus ca e prieten cu fratele tau trebuia sa pui asta laughing))). e super bine ca e prietencu fartele tau. astfel va puteti intalni "din intamplare" fara sa para ca tu il cauti pe el ca dupa aia el sa se intepe si sa te faca sa umbli in limba dupa el... uite, poti incepe prin asta:

de fiecare data cand stii ca urmeaza sa il intalnesti fate fumoasa foc. aranjeazate, imbracate frumos, parfumeazasate, fii atenta la toate detaliile, apoi cand va vedeti cand va salutai etc, fa in asa fel incat sa pari uimita de faptul ca v-ati intalnit, fii cat mai spontana, fii vesela, zambestemult, si vorbeste cu el foarte multe si foarte deschis, ca si cum te-ai simti asa ca cu el ca si cum ar fi fratele tau, printre picaturi (mai ales daca nu sunteti numai voi doi ci si alte persoane) mai poti sa adaugi ceva despre baiatul ala dragut care tia cerut numarul de telefon sau ala cu acre te-ai intalnit si ti-a facut ochi dulci (poate sa fie toate inventii si poti sa ii povestesti chiar lui cum un timp super iti facea ochi dulci, el nu poate sti ca e vrajeala) in plus impusti 3 iepuri de odata, 1 pe de o parte o sa se simta magulit ca ai incredere in el sai ii povestesti aceste lucruri "personale", 2 ii spui de ce nu prea ai vrea sa accepti propunerea "acelui baiat" (si de fapt e totul o inventie dar prin asta ii poti sopune toate defectele care nu le vrei la un posibil iubit deci daca o sa fie ceva inte voi o sa tina minte si os a aibe grija) 3 o sa creada ca ai multi pretendenti si o sa se simta incoltit si o sa se miste mai repede... mai incolo, vezi tu cum o sa fie, eu sper sa folosesti aceste mic "trucuri" si mai ales sper sa te ajute. bafta.happy pup

9 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Daca este prietenul fratelui tau e mai simplu. Spune`i fratelui tau ca ti se pare dragut si daca are prietena.Sigur ii va spune fratele tau ca ai intrebat de el, doar sunt prieteni.In felul asta vezi ce parere are si el despre tine si daca chiar e interesat il poti chema intr-o seara pe la voi sa va uitati la un filmhappy

| sigmanet a răspuns:

Pai nu ramane decat sa-i lasi de inteles ca-ti place de el si incearca sa te dai pe langa el. Vezi daca raspunde la aceste semnale, poate iesiti in oras impreuna, o plimbare si mai departe va descurcati voi....Sau fii directahappy

| Creatsaaaaaaa a răspuns:

Pune-l si tu pe fratetu sa il intrebe pe baitul ala de cine ii place...si date pe langa el... poate iese cevahappysucces:*

Răspuns utilizator avertizat
| utzuman2006 a răspuns:

Un baiat poate fi cucerit prin naturalete si originalitate...si mai mult ca sigur ca va fugi de tine daca devii prea insistenta ...lasa-te condusa de instinctul feminin...

| teodora_3281 a răspuns:

Dulcika, pentru a face un baiat sa te placa trebuie sa fii NATURALAhappy. Apoi un lucru f important, sa nu pari tu cea mai vorbareata.si cea care face mereu primul pas.trebuie sa fii si putin indiferenta ca sa devina el si mai interesat de tine.Important e sa fii mai mereu naturalahappy. poate fratele tau are vreo prietena.mergeti in 4 la o plimbare.la un suchappy...bafta!kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dulcika pai ai vreo citeva zile de cind ne tot intrebi asta.Pai acum trebuia sa-si traga sufletul de oboseala prin cine stie ce colt de camera intunecata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da:Xlaughing chestia e k esti in aceas situatie ca minehappyeu mi-am intrebat fratele daca ar prietena j a zis ca da, apoi l nu stiu se da la mine si da de inteles ca narelaughing nu mai inteleg nimic` da fi indeferenta cand il vezi buna, cf?, si incepe sa vb k altcineva sau nu stiu, ori sal ntrebi u personal dk are prietena dk zice da, spune-i sa-ti faca cunostinta k ea sau iesiti undeva acolo va apropriatiwinking crede-ma asa am facut j euwinkingam iesit in parca j acolo ne-am apropriat muult! Succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fi draguta, sa zambesti cand vrbeste cu tine si asa o sa te placa.