Buna, imi plac status-urile tale dar observ ca nu prea sti sa scrii. Nu ma refer ca ai folosit cuvinte prescurtate si ca ai scris " ca, uh, alt kv", desi nu trebuie sa le folosesti pentru ca multi s-ar putea sa nu inteleaga dar cel mai rau e ca ai scris incorect gramatical unele cuvinte si o sa incerc sa ti le corectez .
prostii ( cu 2 de i), uite-o, parasit-o,naibii, iubit-o, te-a iubit si poate mai sunt cateva.
In primul rand trebuie sa inveti sa scrii si sa nu mai fi asa dependenta de mess si apoi lumea te va privi cu alti ochi , nu te supara pe mine.
Wow, sunt foarte interesante.
P.S. : Nu am citit tot.
Cred ca sunt bune pentru o pițipoancă, își pune unul dăsta la status... face ravagii, nu alta!
Buna.
In primul rand nu scrii corect gramatical ceea ce este urat pentru o fata.In al doilea rand folosesti prea mult prescurtari intalnite cel mai des messenger.In al treilea rand, chiar crezi ca pare mai interesant daca scrii "Uh" in loc de "tu"? Tot doua litere sunt, deci nu ar fi o pierdere de timp sa scrii "tu".
De ce sa nu recunosc, in primele zile dupa ce mi-am facut cont pe TPU si eu eram tentata sa scriu la fel, dar dupa ce am vazut ca mai toata lumea critica lucrurile acestea mi-am dat seama ca e mai bine sa scrii corect.Iti recomand sa faci si tu acelasi lucru.
P.S.:Nu ai de ce sa te superi doarece eu cred ca am spus niste lucruri adevarate.
Bai copile, pentru ce ti-ai pune asa ceva la status? sau mai bine zis :''pentru ke tiai PuNe asA keva la status'' PENIBIL.Genul asta de statusuri sunt atat de des inalnite incat ma apuca groaza sa intru pe mess.Macar scrie corect si nu folosi ''ca'' in loc de ''c''.E urat, sincer.