| Khanikua a întrebat:

Buna va plac status-urile fakute de mine love struck
Daca O Iubesti A Grija De Ea Nu O Lasa P Mana La Toti Prosti happy Asa O Poti Pierde Repede Daca Tu Vrei Sa O Pierzi Nu Fake nimic Din Asteabatting eyelashes Si Uito E Kel Mai Bn Desi Ea Va Suferi Pt Tnbatting eyelashes

Fraiere laughing Ea Te Iubeste Si Khiar Mult Habar Nu ai Kat De Tare Te IUbestewinking Baaaa Prostule Mai Bn Stai Naibi Ku Ea decat Sa Pierzi O Fata K Ealaughing) Eo zic Sa O Pastrezi Si Sa Nu O Dai La Alti Kare Niki Ei Nu Vor Sti Kum Sa O Pretuiaska happy

Naa K Ai Pierdutoo happy Iti Pare Rau Nu`i Asa? Vezi Daca Esti Pr Vezi? Ak Suporta Konsekintele Ea Nu Se Va Mai Intoarke La Tn Nikiodatawinking Sunt Sigura K Acum Are P Alt Knv Kare O Iubeste Nu K Tnhappy

Tu Nu Vezi Kat Tea Iubit? Nu Vezi Kat Sufera Dupa Tn Mai Bn Stateai Ku Ea Te Iubea Prea Mult Si Ak Ke Ai Fakut AI Lasato Sa Sufere Si P Tn In Kur e Doare Niki acolo happy Mai Bn Nu Akk Sa Fi Ku Ea decat Sa Ii Ranesti Sentimentele Sau Sa O Faki Sa Planga Dupa Tn happy

E Genul De Fata Kare Iarta Dar Ak E Alt Kv happy Tu Ai Parasito. Si Ak Nu O Sa Mai Ierte Si Daca Te Iarta Ea Nu Uitawinking Ar Fi Bn Sa Nu Mai Faki Niki O Greseala happy O Sa O Pierzi Iarahappywinking

Teai Iubit Si Te Va Iubi Mereu Daca Tea Iubit Ku Adevarat Dar Uh Nu Ai Iubito Delok Niki Makr Un Gram happy Ak Vrei K Sa Te Ierte? Nu cred K Se Va Intamplaa Asta Vro Datawinking Mai Bn O Iubeai La Timpul Si Momentul Potrivit happy Si Ramaneai Ku Eawinking

Pt K Tea Iubit Vei Ramane Mereu In Viata Ei Te Va Tine Minte Mereu Dar Uh O Vei Uita Imediat...:-

9 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Buna, imi plac status-urile tale dar observ ca nu prea sti sa scrii. Nu ma refer ca ai folosit cuvinte prescurtate si ca ai scris " ca, uh, alt kv", desi nu trebuie sa le folosesti pentru ca multi s-ar putea sa nu inteleaga dar cel mai rau e ca ai scris incorect gramatical unele cuvinte si o sa incerc sa ti le corectez big grin.
prostii ( cu 2 de i), uite-o, parasit-o,naibii, iubit-o, te-a iubit si poate mai sunt cateva.
In primul rand trebuie sa inveti sa scrii si sa nu mai fi asa dependenta de mess si apoi lumea te va privi cu alti ochi happy, nu te supara pe mine.

| aliceinchains a răspuns:

Wow, sunt foarte interesante.
P.S. : Nu am citit tot.

Cred ca sunt bune pentru o pițipoancă, își pune unul dăsta la status... face ravagii, nu alta!

| Biiiiiia a răspuns:

Buna.
In primul rand nu scrii corect gramatical ceea ce este urat pentru o fata.In al doilea rand folosesti prea mult prescurtari intalnite cel mai des messenger.In al treilea rand, chiar crezi ca pare mai interesant daca scrii "Uh" in loc de "tu"? Tot doua litere sunt, deci nu ar fi o pierdere de timp sa scrii "tu".
De ce sa nu recunosc, in primele zile dupa ce mi-am facut cont pe TPU si eu eram tentata sa scriu la fel, dar dupa ce am vazut ca mai toata lumea critica lucrurile acestea mi-am dat seama ca e mai bine sa scrii corect.Iti recomand sa faci si tu acelasi lucru.
P.S.:Nu ai de ce sa te superi doarece eu cred ca am spus niste lucruri adevarate.

| ledzeppelin a răspuns:

Bai copile, pentru ce ti-ai pune asa ceva la status? sau mai bine zis :''pentru ke tiai PuNe asA keva la statusbatting eyelashes'' PENIBIL.Genul asta de statusuri sunt atat de des inalnite incat ma apuca groaza sa intru pe mess.Macar scrie corect si nu folosi ''ca'' in loc de ''c''.E urat, sincer.

| ledzeppelin a răspuns:

Sa mentionez.Acum 100 de pitipoance vor sari cu votul ''stupid'' pe mine laughing

| Africanwitch a răspuns:

Daca ai stii si sa scrii corect... laughing

| AngiiiBlake a răspuns:

Sunt frumoase. :*

| GeorgiSiAtat a răspuns:

St dragutehappyhappyda sa stii ca te pricepihappy

| Loonathicc a răspuns:

Al 4-lea mi se potriveste deci sunt dragute si imi plac :*:X