| SpectralSong a întrebat:

Buna:* Va place One Direction?:X Eu il ador pe Zayn Malik:X ar putea cineva sa imi dea un site cu mancarea,culoare, muzica lui favorita orice legat de el si de viata personala! Funda va >promit:*big grin

Răspuns Câştigător
| SunShine_6784 a răspuns:

Pai din ce am citit pe net are 3 surori. Nu stie sa inoate. Ii plac fetele inteligente si crede ca ochii fac o fata frumoasa. Se spune ca a fost exmatriculat de la cateva scoli... Fumeaza dar incearca sa se lase. Ziua lui e pe 12 ianuarie ( implineste 19 ani ). Adora cainii. Este musulman[asa se aude] deci nu are voie sa manance carne de porc.
UITE BIOGRAFIA LUI:
Zain "Zayn" Malik (născut la 12 ianuarie 1993 la Spitalul Sf. Luca), este de la vest Lane, Bradford, Anglia. Nascut la o mamă Tricia limba engleză, şi britanic pakistanez Yaser tatal, el are trei surori Doniya, Waliyha şi Safaa. A crescut în Bowling de Est, situat la sud de centrul oraşului Bradford. Malik a fost un elev de la Scoala de Jos Domenii primară în Bowling de Est şi a mers la Tong High School, o scoala de stat global. El a afirmat că un copil ca "am fost un pic de o mână atunci când am fost un copil pentru că am fost destul de hiperactiv. Chiar şi în casa mama mea obişnuia să-mi pună în căruciorul meu, pentru că am fost atât de plin-on. " Malik nu se încadrează în primele sale la două şcoli din cauza patrimoniului său mixt, dezvăluind că, atunci când el şi sora sa s-a mutat de şcoli el a simţit că se potrivesc în mai bine. În 2010, Malik auditie ca un candidat solo pentru seria a şaptea a X Factor. Proba sa nu a fost difuzat iniţial, dar a fost demonstrat după seria sa încheiat de companie arată Xtra Factor. Malik a fost observat pentru a deveni nervos în Bootcamp, şi când i s-a spus că trebuia să danseze, a decis să rămână în culise, care rulează în mod eficient riscul de eliminare. Simon Cowell a observat lipsa de dans şi Malik, a mers în culise şi la convins să se întoarcă. La Bootcamp Malik nu a reuşit să se califice pentru "Boys", categoria şi a fost pus într-o direcţie. La auditie pentru X Factor, Malik, a declarat: "Am fost în căutarea pentru o experienţă". El citează muzicii urbane ca influenta lui muzical principal. Crescand, el a fost în R & B şi rap. Pentru lui X Factor auditie, el a efectuat Mario R & B, piesa " Let Me Love You ". El, precum şi alţi membri ai o direcţie mai multe note de artişti, cum ar fi Bruno Mars, ca un "colaborator vis". Malik, din data de X Factor coleg de concurent, Rebecca Ferguson, care a provocat controverse, deoarece până la şase ani diferenta de varsta. Relaţia sa încheiat după patru luni împreună. În noiembrie 2011, Ferguson adresat interesul mass-media, spunând: "... Când am fost într-o relaţie cu Zayn a fost destul de greu, dar vine cu ea Mine şi Zayn doar a crescut în afară Îi doresc toate cele bune" Malik îi place să tragă desene animate şi de a colecta cărţi de benzi desenate, "eu sunt în cărţi de benzi desenate", a spus el Vevo Lift. "Am folosit pentru a le colecta atunci când am fost mai mic - e un lucru destul de geeky cred." Malik fumeaza tigari. La sfârşitul anului 2011, Metro a raportat că rezoluţia Anul noile sale "a fost sa renunte la fumat, spunând:" Eu cu siguranta am sa renunte la fumat trebuie să-l facă. ". El are şapte tatuaje: o Yin Yang pe incheietura mainii, o imagine de degetele încrucişate pe antebratul, numele bunicului lui Walter, în limba arabă pe piept, un "născut norocos" simbol, o carte de joc pe stomacul lui, o feriga de argint la gât şi o inscripţie pe clavicula lui. Pe urmă, Malik pe Twitter că aceasta însemna "pentru a fi adevărat cine eşti".

10 răspunsuri:
| iKaede a răspuns:

Îmi place, dar îmi place de Louis love struck

| AndiNyctophilia a răspuns:

Nu, nu îmi place, iar pe tipul ăla îl consider un om extrem de inutil.

| LetyPayne a răspuns:

Da,ii iubesc.dar il ador pe Liam.e perfect!

| Aluky a răspuns (pentru LetyPayne):

Ştiu ♥ e perfect, frumos, talentat şi deştept.:* Băiatul perfect

| SunShine_6784 a răspuns:

Nu dai si tu fundita?big grin

| Aleeeexandra a răspuns:

Imi plac melodiile lor, dar nu sunt inebunita, totusi stiu cate ceva despre ei :d. Pai, numele lui complet e Zayn Jaweed Malik ( prenumele lui inseamna "frumos" in araba), are 19 ani (n. january 12, 1993)m e musulman, are 1.75 m, are 6 tatuaje, este intr-o relatie cu Perry Edwards de 4 luni. In timpul liber ii place sa deseneze. Intalnirea perfecta pentru Zayn ar fi o cina romantica urmata de un film.

| rebiik a răspuns:

Si eu il iubesc pe Zayn!

| Florentina_Cristea_1954 a răspuns:

Imi place sssss mult trupa, mi se pare de 10000000000000000000000000000000 de ori mai buni decat analfabetii aia de LaLaBand, si mie imi place tot de Zayn, mi se pare cel mai cutty din trupa, este super dragut si are voce cool, ca ceilalti de asemenea.Sunt un fan infocat!

| criiiiissssssss a răspuns:

Nu te atinge de ZAYN!
este al meuuuuuuu!