| Andreve123 a întrebat:

sad Va rog, ajutati.ma. Am nevoie de o persoana careia sa ii pot spune orice, chiar nu mai rezist. Nu am prieteni deloc, ma simt atat de singura, mi se intampla atatea lucruri care pun presiune pe mine incat tot ce imi doresc e sa nu ma fi nascut, pur si simplu, ar fi fost perfect. Ajutati.ma va rog. sad Imi urasc viata, ma urasc pe mine, va rog.

11 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Sigur nu minti?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Kenya a răspuns:

Heeei,nu te lungi! FIi sociabila, zambeste, o sa atragi multe persoane. Poti sa te descarci intr-un jurnal.

| Kandia15 a răspuns:

Lasa calculatorul si iesi afara sa cunosti lumea. Iesi afara cu prietenii. Toti am trecut prin momente de singuratate ( absolut toti). Stim cum te simit, insa nu lasa emotiile sa te copleseasca. Incearca sa vezi care dintre prietenii tai merita sa ii spui secrete. Dar nu uita: MAMA ta iti va fi mereu alaturi cand te simti rau happy

| cameleonu05 a răspuns:

Te ascult cu placere. stiu cum e sa fi in situatia asta deoarece am trecut si eu.

| maiyia a răspuns:

Mergi la psiholog!